reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja mam zamiar nie zjesc zadnego paczka;p no chyba ze sie skusze an 1 malutkiego;p;p jak na razie nawet jeszcze sniadania nie zjdlamnawet bo nie mam kiedy masakra

reklama
czesc kobity
a dzisiaj tlusty czwartek, szal w cukierniach z paczkami jest doslownie:-D
nie powiem sama zjadlam juz 2 i nie wiem kiedy:zawstydzona/y::eek::szok:
e
a ja jak tylko pomysle o paczkach to mi sie niedobrze robi. od wczoraj wieczorem mnie muli. gorzej niż w ciąży a nie pamiętam kiedy coś słodkiego jadłam.

Moja teściowa właśnie za ścianą pączki robi!!!!!! Jak je zacznie smażyć to chyba uciekne z domu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
oj zaruje przeciez;p;p byle cie tylko jelitowka niedopadala;/ zdrowka zycze i nie wachaj tych paczkow;;p
A ja wlasnie w koncu zjadlam snaidanko mmmm;p;p;p

dzień dobry, ja tylko wpadłam się przywitać:-)

ciasteczko- ta pediatra na Niemcewicza przyjmuje:tak:

Katgen- powodzenia przy szczepieniu

Ania PR- no coś ty, w tłusty czwartek nie zjesz pączka????ja już 2 wszamałam:sorry:a jeszcze do domu muszę kupić:eek:

Asienka- ja też bym chciała tak jak ty mieć odruch wymiotny do pączków, a najlepiej do wszystkich słodyczy:laugh2:

Larvunia ma dziś rozmowe o pracę, mam nadzieje że jej się uda

hehe a ja jeszcze nie zjadlam paczka:-D
pozniej nadrobie:-D
wlasnie wrocilismy ze spacerku i wizyty u lekarza.
dawid wazy 11,600kg:-D
larvunia powodzenia;-)

reklama
Do góry