reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eeeeeeeeeeeeeee widze ze dyskusja na calego trwa:-D
witam nowa mamuske,mam nadzieje ze zagosicsz u nas na dluzej,
beti kochana kupe lat cie tu nie byo,az milo czytac twoje wpisy:tak::tak:
ja tez sie wprosze na spacerek w maju:tak::tak:jesli mozna:-D
no i siedz na dupe ile trzeba, dobro dzidzi najwazniejsze ,znam ten bol bo sama wiekszosc ciazy musialam przelezec,
a macie juz pomysly nad imionami?
my bylismy wmiescie,jutro mam nadzieje juz bede miala kolko do wozka mojego,zalatwilam w koncu z szefem smyka i zapalce za nie ok 30zl.jesli sie uda bede:happy:
no wlasnie ciekawe jak tam larvuni poszlo:-)
a ania pr ciekawe jaki fryz se zrobila tym razem:-)
zaraz wam cos wrzuce:-)

reklama
ach gdyby nie to allegro to bylaby bieda;-):-D
pochwal sie zakupem:-)

ty mnie nie zalamuj ze ma mrozic jeszcze w maju:eek: ja juz mam dosyc dokumentnie tej zimy ale maj ma to do siebie ze wogole bywa chlodny i deszczowy ale sie zobaczy

ciekawe czy ania pr skusila sie na tego paczka:-)? ja pozarlam dzisiaj prawie 3 no ale co tam tradycji musi byc zadosc:-D:-D mam rozgrzeszenie

marzenka widzisz jakos kolko sie zalatwilo:-):-) narazie spokoj a pozniej pewnie i tak sobie kupisz jakis inny :-)

co tam masz co...:-D

o taką o LEŻACZEK BUJACZEK / HUŚTAWKA C5858 FISHER-PRICE (904429622) - Aukcje internetowe Allegro :-)

Marzenka cześćććć babo kochana:-) jak tam mój przystojniak:-) pewnie, że dawaj w maju do nas mamy niecne plany z Kasią
new_naughty.gif
no wlasnie siedze na dupie i juz mnie boli od tego siedzenia hehe:-) a imie Olo wymyśla, chyba stanie na Wiktor, ale zobaczymy;-)

Ciasteczko no zobaczymy , mam nadzieje, ze meteorolodzy sie mylą, a zima to chyba wszystkich tak nastraja, no i ze mamy allegro to sie chwale hehe:-)

beti fajniusi zakup nono dzidzi na pewno bedzie sie podobalo a i ty bedziesz tez miec chwile spokoju:-D

ja mam nadzieje ze lato bedzie normalne czyli cieple bo mam tyle ciuchow i sobie nowe sandaly kupilam wiec musi by cieplo:-)

no ja tez mam nadzieje, ze temu mojemu szkrabowi sie spodoba;-) w sumie chcialam inny, ale ten okazjonalnie od sasiadki za 150 wzięłam, nie zniszczony wcale więc git;-)
noo kochana, jak sandałki nowe sa, to lato musi być:-);-)

Marzenka wklejaj to coś;-)

hej,
wróciłam do domciu. ale żeśta się rozpisały.
beti, sto lat cie nie było.
beacia (moja kuzynko) nareszcie się skusiłaś

larvunia, pisz szybko jak rozmowa

reklama
Do góry