reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam:-)

My się teraz obijamy, czekam na serial:sorry:M jak miłość...............
Dzięki dziewczyny, za "zdrówka" dla Miłoszka:-)

pr- ja to Cię podziwiam,uparta jesteś:tak:ale to dobrze.

blond- nawet mnie nie strasz z tą ospą, bo mały jak mały, ale jakby mie zaraził, to byłoby nieciekawie, ja jakimś dziwny trafm jeszcze nie chorowałam, a w tym wieku przechodziłbm bardzo ciężko.

Marzenka-nie zazdroszcze wizyty dentysty, ja zawsze znieczulenie biorę, bo przynajmniej nie skacze na fotelu:laugh2:

Befatka- zdrówka dla córci, oby szybko katarek przeszed

annes- kurcze, to idz z nią lepiej do lekarza, trochę to dziwne, zeby ją tak bolało ze w nocy budzi się

reklama
helol
ja po pracy.dzisiaj mnie odwiedzily dwie ciotki :p (tzn Ciasteczko i Ania pr z ekipa )Niania poradzila sobie z Rafalkiem.co prawda stwierdzila ze jednak chyba nie chce miec dzieci bo masakra jak chory.wymiotowal podobno raz.mial biegunke caly czas.nic nie zjadl.dostal o 18 zastrzyk.a teraz zjadl przy mnie caly jogurt i zasnal wreszcie.mam nadzieje ze nie zwymiotuje.caly dzien chodzil i am am a niczego nie chcial.trzymajcie mocno kciuki
Aneteczka zdrowka dla Miloszka
ja sie zabieram za kolacje.a wlasiwie obiad.( tzn golabki od Ani hihi bo wczoraj dostalam)przepyszne sa:)a w nocy bedzie wojtek wiec jak cos to bede miec jakas pomoc przy malym jesli bedzie znowu ciezko.jakos mi lzej.zeby tylko jeszcze maly nie mial tej biegunki i wymiotow bo najbardziej boje sie ze sie odwodni.z normalnymi chorobami jakos latwiej u nas to idzie...albo sie przyzwyczailismy.a teraz to sie czuje jakbym miala jakis stan przedzawalowy :/

trzymam kciuki Blond
Ciasteczko zdrowka
i ....wszystkich wszystkiego dobrego..

nie mam siły już. DOBRANOC

dziendoberek z ranca... ;-) dziecko stwierdzilo ze spac niechce juz... od rana lata szczesliwy i wszystkich budzi by sie bawic :eek::baffled:
ide po kawe :confused2:

..pada snieg pada snieg, dzwonia dzwonkow san...
ale pada za oknem u mnie :baffled: wiatru chyba nie ma bo tak platki delikatnie spadaja a jakie wielkie! Niech ta zima sie skonczy :sorry:

.........no niech się skończy, mi sie marzy taka piękna majowa pogoda:-)a ja w pracy, ale ciiiiiiiii................

a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY, wstawać śpiochy:tak:

aneteczka no ladnie ladnie ;-) do pracy!! ;-):-D ehehhehehe czesc kochana :tak:

a marzenka gdzie :-p
...a ja ide z psem...

tak mi się nie chce że szok, kawę najpierw muszę wypić:tak:żeby jakoś funkcjonować, bo ja to uzależniona jestem:zawstydzona/y:

Ale dobra............już idę....
Miłego dnia dla wszystkich................odezwę sie wieczorem.

dzien dobry:-)
larvunia ty ostatnio ranny ptaszek jestes:-D
moj wlasnie wybyl do pracy ehh jak fajnie,kawka juz wypita pierwszy raz od niepamietam kiedy wlozku pod kolderka:-D
no i dawid dluzej pospal a myslalam ze przez halasy sie wybudzi:tak:

tylko ze noc u mnie ciulowa byla,chyba dawid zakumal ze mleka w nocy juz nie dostaje,bo pierwsze 3 nocy byly super,ale sie przemecze i mam nadzieje ze bedzie super:tak:
ej laski ja tez juz marze o wiosnie,tak sie jej doczekam nie moge,te poranne cwierkanie ptaszkow i wogule ciepelko:-Dno i z dawidkiem na plac zabaw bedziemy chodzic....
hehe aneteczka tak tak tak nikomu nie powiemy:-D
u mnie tez pada snieg :eek:

reklama
aneteczka moze sie chwalilas ale nie oamietam, gdzie ty pracujesz ze masz neta cio?? :evil:
marzenko daj malemu przywyknac ze nie dostaje w nocy mleczka. A jak bardzo sie domaga to wode np daj :tak: Ja tak robilam :tak:

ja juz wrocilam ze spacerku. Znowu wszystko zasnierzone :baffled:

Do góry