reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc dziewczyny

zima dobija zbede kg tez wesolo my to mamy:-D:-D
a ja co by sie troche rozruszac i zgubic pare kalorii poszlam do garazu odsniezyc wjazd zeby chociaz drzwi mozna bylo otworzyc wachlowalam z 15 min
a wzielam psa ze soba to odrazu na specer pozniej poszlam

asienka malo ktora po ciazach wraca szybko do stanu przed a niektore nigdy np.ja musialabym teraz z 9kg zrzucic ale to nierealne i nawet nie chce juz wazyc 53kg

ja tez nie chce ważyć tyle co przed pierwsza ciążą bo wtedy wazyłam 47kg
ale chociaż tyle co przed drugą, bo zostawic sobie 10 kg po ciazy to masakra. Ale nie ma kogo winic. obzeralam sie to teraz mam.

a na obiad barszcz z kartoflami

Helol
Z Rafalkiem wreszcie lepiej!!!spal cala noc.do 8 bo przyszla pielegniarka na 3 zastrzyk.juz nie ma goraczki.teraz spi znowu juz 3 godziny.zjadl kaszke rano, kromke chleba, a wieczorem caly jogurt i ulalo mu sie rano troche tej kaszki.z biegunka troszke lepiej.ale wogole ciesze sie ze pije i je i ze lepiej:tak::tak::tak:tyle ze teraz ma kaszel ale chyba wczoraj to wywolalam bo napisalam wieczorem ze wole juz normalne choroby :eek::rofl2:
My dzisiaj na obiad mielone(tzn ja i Wojtek) a maly zupke chyba jakas dostanie jarzynowa.
Ania jeszcze raz musze to napisac.Twoje golabki byly pyyyszne.a po calym dniu w pracy i dzieki temu ze nie musialam nic sama gotowac byly najlepsze na swiecie:tak:
ide kawe pic chyba i cos tu ogarne bo chlew:confused2:

reklama
Do góry