reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
ja tez mialam ciezka noc znow budzi sie z placzem ze ja nogi bola zadzwonie umowie ja z ortopeda bo juz sama zaczyna sie bac. niby niektore dzieci jak rosna tak maja ale lepiej sprawdzic. P. sie laduje. mi jakos slabo dzis.

Zdrowka dla Miłoszka i Rafałka.

Czesc laski
Aneteczka,Blond -duzo zdrówka dla chłopaków
Annes -tez mi sie wydaje ze to skoki wzrostowe u Twojej malusiej ale pewnie nie zaszkodzi sprawdzic

Kur** wsciekła jestem!!!
Moja młoda tez ma gile do pasa.Wczoraj rano mielismy filipa(ten chłopczyk co go kiedys pilnowałam) J. miał go zawiesc do szkoły.Fifi jak zwykle zasmarkany no i moja juz wieczorem zaczeła kichac i miec katar no i mamy przesrane.:wściekła/y::wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry:Wystarczyła godzina :crazy:

befatka tak to juz jest, dziecko od dziecka bardzo szybko lapie. Mnie tez wkurza jak kuzynki Marcelka przyjezdzaja zasmarkane, w tedy i moj po 1-2-3 dniach ma smary :wściekła/y: Na 4 razy jak u nas byly to 3 razy smarkaly i mlody chory byl po paru dniach...

reklama
dobry wieczor:-)
ania pr wycztalam ze zaopatrzylas sie w sprzet do cwiczen:-) no no kobieto to zes sie wziela ostro
ja tez bym musiala bo planujemy slub cywilny za kilka mies:-)jednak mam nadzieje ze jak przyjdzie wiosna to waga spadnie,jak zawsze:-):-)
ciateczko i ciebie chorobsko dopadlo,oj oj ciagle cos no:eek:
larvunia a wiesz ze nabralam ochoty na przemeblowanie jakies,wszytsko mi sie juz znudzilo ale musze pomyslec co by tu przestawic w goscinnym:-D:-D
my dzis bylismy w odwiedzinach u psiapsiolki,fajnie bylo a potem wzielam sie za porzadki w szafach:-)
jutro dentysta,starsznie tego nie lubie tymbardziej ze bedzie co robic a ja jutro jeszcze w dodatku mam miec
@:zawstydzona/y:wiec bol podwojny:eek:
dobra zmykam nie bede zanudzac:-D

Do góry