reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a co tu tak cicho?? :szok::szok::szok::szok:
Blond daj rozgazowana cole. raczej nei zaszkodzi. oczywiscie niewiele.

ja juz wykapana i czekam na seriale i spać. jeszcze soboty nie odespalam.

A moja taaaaaka śpiąca była, przy mleczku padła a teraz? spiewa w łóżeczku. znajac zycie jak do niej pójde to bedzie bez śpiworka, prześcieradło bedzie sciagniete a ona pewnie bedzie miała kupsko..eh to moje dziecie szatanskie;):-):-)

reklama
HEJ

Mój teraz też zwymiotował:dry:karmiłam go, zaczął kaszleć i zwrócił wszystko:no:biedulinek. Musiałam pociel przebierać, jego i siebie, taki rozrzut ma:szok:

blond- ucałuj Rafałka, też mała biudulina

pr- ja kiedyś przymierzałam się też do tej diety, ale jakoś mi zeszło, chyba się wystraszyłam

Katgen-jak to robisz, ze małą w śpiworek ładujesz??mój to 5 min wytrzyma tak wierzga nogai że muszę go wyciągnąć.

Aneteczka aMiloszek byl w zlobku? bo moj byl w piatek i jeden dzien pozniej sie dyrk zaczal.pewnie tam cos zlapal.mlody bardzo chetnie cole pil i nie wymiotowal wiecej.biegunke dalej ma mega.dalam smecte ale dalej leci.teraz spac nie chcial.pewnie po tej coli.rano jak bedzie to samo lecimy do lekarza oby nie.
moj w spiworku ez nie chcial.tylko jak mial z 3 miesiace to tak a potem nie bylo szans.
maly chyba w koncu zasnal to ja tez ide bo pewnie znowu wesolo bedzie:/

blond-był cały tamten tydzień, ale on ma zapalenie oskrzeli i jak kaszle to jak coś wcześnej zje to wymiotuje, biegunki nie ma , tylko ten okropny mokry kaszel i temeratura.

a wiesz ze w naszej grupie panuje ospa?w piatek tylko 6 dzieci bylo.i ja myslalam ze to moze to sie u niego tak zaczyna.ale jak widac nie.kurde a mialam spac isc :)dobra ide juz...

No jakoś mi śpi w śpiworku, przed spaniem jak "zasypia" do wyłazi i jak ide do niej rano (bo jak sie obudzi to ejszcze śpiewa" to i śpiworka tez sie pozbywa. No ale tak perfidnie sie odkrywała, musiałam w nocy wstawac co chwila a później rano i tak katar wiec nie miała wyjścia;) tylko ze ten co mam to jest na zatrzaski, które nie stanowią dla niej problemu. Musze chyba na guziki przerobić....

Ja zeżarłam dwie paczki sloneczniku i ide spać chyba.

Blond zdrówka dla Rafałka
Aneteczka zdrówka dla Miłoszka!

czesc dziewczyny
blond mam nadzieje ze cos lepiej mlodemu??
aneteczka tez duzo zdrowka dla malego:-)

no to i ja poleglam, jeszcze wczoraj bylo ok ale pod wieczor zlapal mnie kaszel i katar i co chwile chrzkam:wściekła/y::wściekła/y:
musialam odwolac dzisiejsza wizyte u dentysty bo bez kszlnecie nie wytrzymalabym pokl godz ach cholerna zima i ten znowu duzy mroz:-(

wstawac spiochy:-)

reklama
dobry dzien;]
A moj wczoraj tzn. ja razem z nim narobilismy golabkow a ze jak sie zrobily po 6 to nawet nie sprobowalam;] o 18 jabluszko i potem tylko woda;]
wogole moje przemiana materi jest taka ze zjem a za godzinke 2 juz tego nie ma;p w niedziele nagotowalam sobie na poniedzialek ogorkowej ale byla pyyyszna :) Asia chcesz troche bo jeszcze mi zostalo to ci potem podrzuce ale kwasota pyyycha:)
wczoraj na sniadanko zjadlam musli z jogurtem naturalnym
2 sniadanko pol kromki ciemnego chleba z szynka z kurczaka i grejfrut,
na obiad ogorkowa kiolacja jabluszko;] i odziwo wogole neie bylam glodna:)

Do góry