reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
najpierw musze poczekac jak mateusz ze szkoly wroci zeby z nim zostal bo nie mam wlasnie nawet chleba w domu.tzn mam ale 3 dniowy i maly nim rzuca dzisiaj.i w sumie to sie nie dziwie :)
teraz zasnal na szczesnie ale do kiosku nie bede leciec bo on teraz w kazdej chwili moze sie obudzica w nocy duzil sie bo zwymiotowac nie mogl bo nie mial czym.

czesc dziewczyny
blond wspoczuje wam, wyglada to na grype zolodkowo-jelitowa nic dobrego:-( ktora mozna wszedzie zlapalac:-(
to przemaglowali cie na kazda strone jakby bylo im to do czegos potrzebe jak i z kim ma sie dziecko:dry:

ale taka pogoda ze ludzie choruja ja tez cos kaszle ostatnio, mloda i starsza tez maja katar od 2 tyg ale za to moj tylko sie trzyma

moze pozniej zajrze dzisiaj jakas zalatana jestem

ciasteczko oni o czarnego pytali bo ja nie mam alimentow a przez to i zasilku i musieli napisac dlaczego.
chyba jednak ide spac bo padam.a nie wiadomo co bedzie pozniej

ja zrozumialam cie wczesniej ale to jest takie wscibstwo jak nie wiem
a ja myslalam ze ty masz juz alimenty ale widac ze sie pomylilam
szkoda ze maly nic nie dostaje

nie mam alimentow niestety bo ten pierdzielony penis ze sie tak ladnie wyraze mieszka po kolegach i adresu nie mam...mam napisany pozew ale adresu nie mam jego zadnego.

reklama
pospal chwile i chyba brzuch go zaczal bolec bo teraz ma zarabista biegunke.ale juz prawie 12 godzin nie wymiotowal.
mleko w szpitalu kazali dawac z kleikiem albo kaszka ale zimne.ale i tak nie chce go nawet tknac .znowu je banana.najwyzej bedzie caly dzien banany jadl.wazjne ze lepiej jakos po nich.a one dzialaja zapierajaco wiec chyba moze jesc

Do góry