reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam z rana
pozniej pewnie czasu nie bede miec zeby zajrzec, rodzinka przyjezdza i idziemy do kolezanki dzieciaki powbawia sie:-)

niuskaa ja dawalam NAN ale pozniej mloda nie mogla go brac miala czerwone wypieki i biegunke wiec przeszlam na NAN H1 a po roku dostawala kozie mleko

Boszzz wlasnie mi sie przypomniał mój sen....Masakra

że "znalazlam" dziecko na spacerze, przywiazane do drzewa w lesie płaczące dziecko nagie.....
mniej wiecej w wieku Izy i oczywiscie wziełam ją bo to dziewczynka była do domku, i ona zaczela sie bawić z Izka i wogole. I stwierdzilismy ze nikomu nie powiemy i ze bedzie nasza drugą córeczką.

Ale co najlepsze Annes?? ze stwierdzilam ze sie czapeczka od Was przyda i bedzie jak znalazł;) Boszzz co ja mam w tym łbie...

Witam
w nocyie było tak zle za to o 5 pobudka i ok 7 atak paniki bo mama oczy zamknela.teraz zjadla sniadanko pije sobie z kubeczka i czekamay na tate juz jest w polsce:-D:-)

Katgen- pytalas czy z ciuszkow zeszlo.:tak:

dobrze ze wczoraj pozadnie posprzatalam zostana mi dzis podlogi i zabawki Nati w jej pokoju.
Ciekawe ile wazy ten moj bąbel bo normalnie obracac sie na drogi bok nie moge a czasem w nocy jak glowka nacisnie to jakby wyjsc chcialo, jakos Natalka tak sie nie pchala na swiat a ja dzien po terminie urodzilam.

Katgen- moze tak bardzo 2 chcesz

no to dobrze....
ja zaraz wyciagam drożdżaka, ciekawe czy bedzie dobry. kurde nie mam patyczka i nie mam jak sprawdzic czy juz dobry w srodku.

witam z ranca ;-) dzis mam duzo do sprzatania wiec bedzie mnie malo, no i jutro moja mama od rana u nas bedzie wiec tez pewnie bedzie mnie malo...
no to milego dnia!!!

katgen sprawdz w senniku o co lotto ;-)

reklama
Do góry