reklama
C
ciasteczko
Gość
witam z rana
pozniej pewnie czasu nie bede miec zeby zajrzec, rodzinka przyjezdza i idziemy do kolezanki dzieciaki powbawia sie:-)
niuskaa ja dawalam NAN ale pozniej mloda nie mogla go brac miala czerwone wypieki i biegunke wiec przeszlam na NAN H1 a po roku dostawala kozie mleko
pozniej pewnie czasu nie bede miec zeby zajrzec, rodzinka przyjezdza i idziemy do kolezanki dzieciaki powbawia sie:-)
niuskaa ja dawalam NAN ale pozniej mloda nie mogla go brac miala czerwone wypieki i biegunke wiec przeszlam na NAN H1 a po roku dostawala kozie mleko
Katgen- zeszlo wszystko
o co chodzi bo od rana mysle i nie wiem
Boszzz wlasnie mi sie przypomniał mój sen....Masakra
że "znalazlam" dziecko na spacerze, przywiazane do drzewa w lesie płaczące dziecko nagie.....
mniej wiecej w wieku Izy i oczywiscie wziełam ją bo to dziewczynka była do domku, i ona zaczela sie bawić z Izka i wogole. I stwierdzilismy ze nikomu nie powiemy i ze bedzie nasza drugą córeczką.
Ale co najlepsze Annes?? ze stwierdzilam ze sie czapeczka od Was przyda i bedzie jak znalazł
Boszzz co ja mam w tym łbie...
że "znalazlam" dziecko na spacerze, przywiazane do drzewa w lesie płaczące dziecko nagie.....
mniej wiecej w wieku Izy i oczywiscie wziełam ją bo to dziewczynka była do domku, i ona zaczela sie bawić z Izka i wogole. I stwierdzilismy ze nikomu nie powiemy i ze bedzie nasza drugą córeczką.
Ale co najlepsze Annes?? ze stwierdzilam ze sie czapeczka od Was przyda i bedzie jak znalazł
Witam
w nocyie było tak zle za to o 5 pobudka i ok 7 atak paniki bo mama oczy zamknela.teraz zjadla sniadanko pije sobie z kubeczka i czekamay na tate juz jest w polsce
:-)
Katgen- pytalas czy z ciuszkow zeszlo.![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
dobrze ze wczoraj pozadnie posprzatalam zostana mi dzis podlogi i zabawki Nati w jej pokoju.
Ciekawe ile wazy ten moj bąbel bo normalnie obracac sie na drogi bok nie moge a czasem w nocy jak glowka nacisnie to jakby wyjsc chcialo, jakos Natalka tak sie nie pchala na swiat a ja dzien po terminie urodzilam.
Katgen- moze tak bardzo 2 chcesz
w nocyie było tak zle za to o 5 pobudka i ok 7 atak paniki bo mama oczy zamknela.teraz zjadla sniadanko pije sobie z kubeczka i czekamay na tate juz jest w polsce
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Katgen- pytalas czy z ciuszkow zeszlo.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
dobrze ze wczoraj pozadnie posprzatalam zostana mi dzis podlogi i zabawki Nati w jej pokoju.
Ciekawe ile wazy ten moj bąbel bo normalnie obracac sie na drogi bok nie moge a czasem w nocy jak glowka nacisnie to jakby wyjsc chcialo, jakos Natalka tak sie nie pchala na swiat a ja dzien po terminie urodzilam.
Katgen- moze tak bardzo 2 chcesz
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
katgen- no wlasnie ten sen znaczy ze chcesz drugiego;p;p
katgen- no wlasnie ten sen znaczy ze chcesz drugiego;p;p
chybaś oszalała! Kobieto ja z jednym nie wyrabiam a z dwójką?
psychiatryk murowany
witam z ranca ;-) dzis mam duzo do sprzatania wiec bedzie mnie malo, no i jutro moja mama od rana u nas bedzie wiec tez pewnie bedzie mnie malo...
no to milego dnia!!!
katgen sprawdz w senniku o co lotto ;-)
no to milego dnia!!!
katgen sprawdz w senniku o co lotto ;-)
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
katgen- dala bys rade
;p
Podziel się: