reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- ja dopiero teraz wysłałam:baffled:a ty już kupiłaś, ale nic może jeszcze od kogoś dojdzie to coś dokupisz.

Ja dziś prosto po pracy z małym musiałam do lekarza jechać:sorry2:cały czas ma uporczywy katar, a to już ponad dwa tygodnie:dry:a jemu nic nie przechodzi.
Wogóle to dziś jakaś mega padięta jestem, bo mały od 2 tygodni budzi się w nocy po kilka razy (pewnie przez katar) długo potem nie może usnąć, a ja do pracy tak czy siak wstać muszę, dziś to o mało nie zaspałam, taka padnięta byłam:confused:W pracy to cały czas ziewłam:-)jakby wszytko mnie nudziło.

Dobranoc:-)

reklama
dzien dobry:-)
aneteczka ja tez wstaje po 2 lub 3 razy w nocy do dawidka ,ja sie juz przyzwyczailam ale tobie to ja sie nie dziwie bo przeciez ty do pracy wstajesz..
no ja tez nie zdarzylam wplacic pieniazakow:-(

witam się i jak!
Znowu cholera zimno!
MOja juz po 7 wstala...kurde co jej sie tak przestawiło, kiedyś i o 9 wstawała...

A z ta kasa to wydaje mi sie ze nie uzbierało sie jeszcze tyle ile Pr wydala.

sie kurrrrr napislam i wcielo mi posta grrr wiec pisze od nowa :)
Hej laski:)
Asia wam wszystkim serdecznie dziekuje:) a ucieszeni byli obydwoje (Rafi z zabawki i chrupek ) a Asia z mleka, kaszek i herbatki;]
Zebyscice widzialy ich miny wpadam na oddzial i slysze Asie i Rafalka w swietlicy wiec wbijam staje w drzwiach i mowie dzien dobryy a oni jak by ducha zobaczyli :) taka byla niespodzianka...
Asia kazala was moooooocno usciskac i jeszcze raz dziekowac dziekowac...
A balony i reszta 9 z tego co jeszcze pieniazki beda bedzie jak rafi wyjdzie do domu...
Rana juz lepiej sie goi na brodzie juz mu zasycha a na brzuszku juz tak sie nie saczy wiec obejdzie sie na cale szczescie bez przeszczepu....
moze dzis ( w co Asia watpi) albo jutro beda juz w domku....

Ja jestem taka w goracej wodzie kompana;p;p wylozylam pieniazki a potem co jeszcze dojdzie to dokupimy cos :)

reklama
no to lipa dzis tez ze spacerku
mam nadzieje ze psiapsiolka zajedzie to przynajmniej jakos czas zleci
u mnie jutrro ma sie juz ocieplic ma byc -5,oby:-)

Do góry