reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR moj ma u moich rodzicow malego kolorowego smoka takiego i sie tez tym czesto bawi wiec pomysl super :tak:

ciekawe ile kasy sie uzbiera :-D

marzenka ja tez bym sie cieszyla :tak: super

nie wiem do kiedy ale zawsze jak dojdzie kolejne 5 zl npod marzenki dokumie kache i bedzie gicior:)

wiec jak znajde gdzies taka zabawke to mu kupie a do tego mleko kasza, chrupki, hmm i co on jeszcze lubi pieczywo chrupkie lubi o :) i chrupki orzechowe tez lubi :) i herbatke jeszcze o :)

jak cos to piszcie mi eska bo zmykam do domku i po drodze poszukam takiej zabawki ;]
669 428 899

Ostatnia edycja:
Ta zabawka to super pomysł! Jestem jak najbardziej ZA!!
No i słodycze tez fajnie!

Marzenka fajnie że nie jedzie! Widzisz...a tak sie martwiłaś!
No! A moja dzisiaj nie wiem oszalała, cały czas chodzi i "ama" "ama" "ama" ama ama ama ama i tak w kólko a co jej dam to pluje albo wyrzuci albo gdzies wetrze w kanape rozdepcze itp. Normalnie szogun!

Ania Pr tak to ode mnie ta kasa, mam tam jeszcze panienskie nazwisko dlatego inne :-)
A moj dzisiaj w Gubinie jest w pracy i nie wiem o ktorej wroci :sorry2:

reklama
Czesc laski my tez sie dorzucimy tylko musze wymyslic jak.

Strasznie sie dzis czuje boli mnie gardło i głowa :-(I doszła mi parterowa infekcja po antybiotyku bo miłam jakies bakterie w moczu i w ogóle jest wesoło buu.Chyba zrezygnuje z plastrów:-:)-:)-(a strasznie mi szkoda bo to bedzie oznaczało ze żaden srodek anty nie jest dla mnie.No jeszcze spirali,wkładki(odpadaja ze wzgledu na infekcje które powoduja u duzej ilosci kobiet) i implantu nie próbowałam no ale bez sensu ja sie zaszyje i bedzie dalej doopa

Dobra nie biadole .Miłego dnia laski
Pr- czekam na info

Do góry