reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam sie i ja ;-)

fajnie ze blond sie ucieszyla z rafalkiem :-D i dobrze ze idzie ku lepszemu wszystko u nich :tak:

a mi z nowu z sypialni i kuchni okna zamarzly i mam lod na ok 3-4 cm przy krawedziach :baffled:
sloneczko widze za oknem wiec moze bedzie cieplej??

jak fajnie jest z rana posiedziec w pizamce dluzej hehehe..., moj zabral psa i pojechal do klienta do g-wa :-D Sama z fruciem siedzimy sobie... jej moglby wyzdrowiec to bysmy moze katgen odwiedzili :sorry2: Jej... tylko niech izolda nei choruje czasem!

oooooooo jakie fajne wieści!!! :)
Izulka zdrowa póki co i chyba nie zamierza chorować:) Bynajmniej ja jej nie pozwole!
Słuchajcie ja MOŻE na weekend (sobota/niedziela) bede w Gw to może jakieś spotkanko urządzimy???

A gdzie się Ciasteczko podziewa??

Wiecie co? Beti bedzie miala chlopaka!! Na 100% ;) Ale super! Tak bardzo o tym marzyla i się udało!!!

reklama
Do góry