reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia niewiem czy sie z znia spotkam,ale jesli tak to napewno jej przekaze,a ona jakis czas temu wspominala mi ze nie ma neta dlatego sie nie odzywa

reklama
Ania Pr podaj nr konta to tez cos wplace, mamy w tym samym banku wiec kasa bedzie odrazu ;-)
my juz wrocilismy od lekarza, kazala dawac Marcie witaminy, i juz jest wszystko oki :-)
bylam w przychodni i siedziala babka z corka, jest w ciazy i miala termin na niedziele i dzwoni do meza teraz ze ma skurcze co 10 min i zeby szybko przyjezdzal bo chyba rodzi :-) taka spanikowana siedziala a jej corka sie cieszyla ze w koncu bedzie miala siostrzyczke :-)

reklama
rany moje dziecko jeszcze nie spi:baffled::wściekła/y:
a ja juz tym dniem jestem taka zmeczona ze mam dosc:wściekła/y::wściekła/y:
nie lubie tak siedziec bezczynnie w domu bo jestem jeszcze gorzej zmeczona,
zwariowac idzie

Do góry