reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nie no ja jednak pojde sama do tego lekarza,mialam isc m,in po recepte zwazyc no i ztymi policzkami,
tylko niewiem czy aga przyjdzie popilnowac malego:confused:
kasiu ja nie mam konta bankowego a moj nie moze robic przelewow przez internet
rany kolejny dzien w domu zwariowac idzie
niuska to ci mala rosnie:-D

Marzenka no trudno, ale tak jak pisalam KTO CHCE I MOŻE:)

Daj jakieś nowe zdjęcia Dawidka....;)
Ja wyszłam na balkon zapalic i....rece mi przymarzły normalnie. szok jakis jest!

MOja mała juz spi. Ta to jest niezla. Wstała o 7 i juz od poczatku taka maruda..Nie wyspala sie. Teraz bedzie spac. a JAA???? he he

Ja dziś pierogi ruskie na obiad serwuje;) Kto chetny??

Pr a Ty ta kopenhaska robisz?

tak ciagne kopenhadzka;]

wczoraj M mi smaka robil bo sobie krokiety na koalcje z barszczykiem jadl.... wzielam i ucieklam sie kompac ;];];];] 3 malam sie wczoraj jakos :) ciekawe jak bedzie dalej a dzin na sniadanie mam szynke krojona w kostke z jogurtem a na obiad o 17 znow wolowinke z salata

ja jakos nie umiem sie diety trzymac, jem co mam akurat w lodowce...
ale za to jem mniej ;-) najgorzej u mnie wieczorami... ssanie mnie wlacza sie ok 21.00 :dry: masakra jest w tedy, ale zapijam czyms i uciekam do sypialni bo moj co chwile cos geba kreci hehehe i smaka mi robi :sorry2:

ja jestem chetne na te 5 zl... ciekawe ile chetnych kobitek bedzie ;-) i ile sie uzbiera....to chyba bedzie juz 15 zl prawda?

No ja napewno 5zl wysle (moze wiecej nie wiem na ile mój hmm sknerski mąż pozwoli)

Niuskaa może dołączysz do nas?
Beti?? (a własnie ciekawe czy ona tu jeszcze zaglada)
Ciasteczko?
Aneteczka?
Asieńka?
Annes?

Fajnie jakby było troszke wiecej nas bo by sie cos lepszego kupiło....

reklama
ja tez jestem chetna ale to musialabym wyslac ani i musialabym isc do miasta jak narazie jestem uwieziona,nie mam jak:wściekła/y:
kasiu moj ostatnio budzi sie wczesnie dzis juz nie spi od 6-30:szok:niewiem czemu bo potrafil spac do 8 aspelcjanie go wczoraj o pol godz przetrzymalam i jak widac nic to nie dalo:wściekła/y:
to ty piekna masz dobrze moj dopiero gdzie ok 14 pojdzie spac:szok::szok:
a ja mam w domu pyszne chrusty mniam mniam ktora chetna?
a na pierogi tez mam chetke:-D

Do góry