reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam :-)
ja juz biore sie za obiadek potem do lekarza idziemy i w odwiedzinki do kolezanki,tylko boje sie czy mi dawid zmarznie po drodze.w sumie to nie daleko ale jednak ten mroz przeraza

reklama
u mnie kolejny dzien nudy sie zapowiada :baffled: Mlody chory wiec nigdzie nie wyjdziemy..., moj do g-wa jedzie, wiec sama z malym bede bbbuuuuuuuu

a po co do lekarza Marzenka? z tymi policzkami?
MOja Izka ma to samo. I moim zdaniem wyjscie na taki mróz mu jeszcze bardziej pogorszy te policzki. Poza tym czytałam ze niby na zeby te policzki moga sie robić. a moja marudna wlasnie tak na zeby jest.

wytrzyma Ci z zakryta buzia?

nie opatulaj za bardzo buzki, bo to tez zle kochana. Krem nakladaj! ;-) Gdzies sie naczytalam ze na buzke zle zakladac szalik np , bo skrapla sie powietrze i gozej w tedy. Nie znam sie ale tak slyszalam ;-)
Ja mojemu na twarz nie klade zadnych szalikow, tylko krem na zime specjalny.:tak:

..ciekaw jaka u nas temp. :confused:

hej laseczki :-)

u nas tez zimno, a musze do lekarz za Marta jechac na kontrole. Patrzalam na termometr i jest -18...
Dzisiaj Martuska konczy 4 miesiace, jejku jak ten czas szybko leci. Nie tak dawno ja rodzilam a juz tak wielka jest :-) Robi sie coraz madrzejsza i wogole taka fajniutka, a jak sobie gada po swojemu :-) nie dlugo to swpjego ojca przegada :-D dostala juz marchewke i zupke jarzynowa ale po marchewce dostala wysypki na tylku i nie wiem czy to uczulenie czy co?? po jarzynowej tak nie ma mimo ze marchewka tez tam jest... deserkow wogole nie chce jesc, pluje jablkiem i bananami :-D

heh niuska ma jeszcze czas na deserki ;-)
ij takie malenstwa szybko rosna :tak::-D Fajnie masz kochana ... ciesz sie kazda chwila :-)!

reklama
no dobra! hu hu ha hu hu ha, nasza zima zla... my sie zimy nie boimi...
tralallalalalaaaaaaa...

heheh

ubieram sie wiec i atak na zime! .. ide z psem na siku :-D:-D:-D bbbbrrr..... jeszcze nie wyszalm i juz mi zimno :baffled:

Do góry