reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wszystkie wywiało:-)
Ja dziś na zakupy z mamą miałam jechać, ale akumulator padł w samochodzie i niestety m musiał go wymienić, bo już stary był i non stop padał:baffled:
wiec zrobiłyśmy zakupy w pobliskim spożywczaku i wróciły do domu ale chłód zdąrzyłam poczuć:sorry2:a niby ciepo sie ubrałam.
Czytam tak i wyczytałam że zbiorowe odchudzanie nam sie szykuje. Mnie też wypadałby troche schudnąć, niby ciągle sie zarzekam, ze ogranicze słodycze, ale jako nic z tego nie wychdzi, bo dziś np. kawe mrożoną zrobilam, wiec tak z tą moją słabą silną wolą.

blondi-jak lumpkowe zakup???udały sie??? ja sie wybieram od jakiegoś czasu, żeby małemu coś kupi, ale dojść nie mogę:confused:

Niuśka-jak zdrowe małej???już jej lepiej??mój cały czas ma jeszcze katar:dry:teraz to juz z ednej dziurki to naet z krwią katarek leci, zobacze jeszcze jutro, a jak mu nie przejdzie to znów do lekarza z nim pójde.

Ostatnia edycja:
Niuśka-jak zdrowe małej???już jej lepiej??mój cały czas ma jeszcze katar:dry:teraz to juz z ednej dziurki to naet z krwią katarek leci, zobacze jeszcze jutro, a jak mu nie przejdzie to znów do lekarza z nim pójde.

U nas juz jest dobrze, antybiotyk chyba podzilal :-) a katarek juz przeszedl. Polecam kropelki do nosa Nasivin Soft 3 dni i po katarze :-) a tez z jednej dziurki leciala krew jak odciagalam frida, ale teraz juz jest wszystko dobrze.

a wogole zrobilam dzisiaj sernik, wyszedl pyszny :-) ale wszyscy sie dziwiwili dlaczego daje gotowane ziemniaki i kasze manna:-) bo pierwszy raz beda jedli taki sernik :-)

witam niedzielnie:-)
a co tu takie pustki?
u nas juz dawno nie bylo katarku i nawet nie pamietam kiedy osttani raz uzywalismy fridy:szok:(tfu tfu tfu;-))
my niedlugo zbieramy sie do mamy na obiad wiec luzik mam z gotowaniem:tak:
madzia jak tam przygotowania do wyjazdu?

Hello
Laski współczuje Wam takich mrozów brr...Ja chodze po dom u w krótkim rekawku ale fakt ze temp w domu ustawim sama a nie jakis pan z kotłowni.
Wiecie chyba zaczne sie z Wami odchudzac hihi ale teraz jeszcze pije kawe z bita smietana:-D:-D:-D.Chyba zastosuje diete Żryj Mniej i nie żryj po 18:tak::tak::tak:Wiecej warzyw i owoc.ów juz sie nie da bo mi urosną uszy jak królikowi.Czesto gotuje w stimerze ale tylko warzywa młoda bardzo lubi zwłaszcza ,,bokuki''czyli brokułki:cool2:
Dobra uciekam miłej niedzieli laski

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki jestesmy w domku:tak::tak:
u nas tez cholernie mrozno juz mam dosc !!
dzieci troche chore dalej kaszla nic te syropy za bardzo nie pomagaja...szymek mial wczoraj temp..dostal czopek i dzis nie ma wcale..kurde zeby im szybko przeszlo akurat teraz chorzy...
no nic zmykam zajrze jutro bo dzis juz chyba nie dam rady
pakujemy sie wlasnie tyle roboty bo wszystkie rzeczy musimy popakowac i wyniesc do jednego pokoju..wiec mam co robic...
no nic uciekam i do juterka pa !!:-):-)

reklama
Do góry