reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laseczki:-)
wsumie juz wieczor ale czasu dzisiaj bylo brak, zreszta jutro tez chyba mnie tu nie bedzie no chyba ze wieczorkiem ale zadna strata bez mnie

madzia to juz tylko wsumie pare chwil i cie nie bedzie ale co tam wazne zeby sie udalo:tak::-)

befatka a u ciebie w tej "brytysz" to jaka macie temp? pewnie cos na plusie?
a tu doopsko marznie :-(

reklama
hej dziewczyny\
Asia z Rafalkiem sa w szpitalu bo maly sie poparzyl :( wylal na siebie wrzatek na brzuszek :( bidulek:,( Asia pisala wczoraj, ze dostal morfine i beda czekac 3-4 dni zeby zobczyc jak sie goi, a jak bedzie zle to moze miec przeszczep skory;9 jeju ryczec mi sie chce bo on taki biedny:(

witam
ojej no rzeczywiscie biedulek:-(
oby nie potrzeba bylo przeszczepu
no i mam nadzieje ze skonczy sie tylko na kilku dniach w szpitalu.

napsialam Kasiu..
wiem ze teraz to glupie pisac ale dzis pierwszy dzien Dietki , na razie jestem po kawie.... slaka czeka do sniadania (12) ciekawe czy wytrzymam ;pi dzis jeszcze kolezanka ciasto do pracy przyniosla i mnie kuuusi. Ale nie tkne nie bede silna ;p

Trzymam kciuki za Rafałka i wierzę że bedzie ok! Dawaj nam znać jak tylko coś bedziesz weidzieć. A wogole jak to się stało???

]Co do diety to ja jak widac w opisie MŻ robię. Własnie ide zrobić kawe i jedna kanapke na śniadanie.
Na obiad zrobię fasolke po bretońsku...niezbyt dietetyczna ale bede po prostu mneij jesc i nic słodkiego
.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry