reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Tak ja już chyba postanowiłam zastosować diete MŻ bo na inne po I mnie nie stać po II nie dam rady gotwać dwóch obiadów itp.
Odstawiam od TERAZ słodycze, zaczne sie wiecej ruszać i MŻ

Tak ja już chyba postanowiłam zastosować diete MŻ bo na inne po I mnie nie stać po II nie dam rady gotwać dwóch obiadów itp.
Odstawiam od TERAZ słodycze, zaczne sie wiecej ruszać i MŻ
no to spoko.niech kazdy robi jaka uwaza byleby robil:-pja nie mam takiego problemu bo gotuje tylko dla siebie, a maly je w zlobku wiec nawet dla niego nie musze.tylko tyle co w weekendy wiec luz.ja jeszcze na vitalii ogladam inne dietki ale raczej zostane przy tej proteinowej.

czesc laski
ale zescie sie rozpisaly:-) odchudzacnie grupowe szykuje sie:-D:-D:-D
no to widze ze wszystkie mamy wyczucie czasu bo ja tez zaczynam ale nie bede stosowac diet bo to psu na bude poprostu MŻ i wiecej warzyw i owocow:tak:

a ja dzisiaj w szczecinie bylam, fajnie bylo zobaczyc stare katy:-)

NO!!! Ku..wa jak zimno! Kawa nie potrzebna heheheh :szok:;-) obudzilam sie juz. Wlasnie z pieskiem bylam na spacerku... masakra.

dobra ide sniadanko klepac jakies :tak:
MILEGO DNIA!

reklama
hello
jezu jak zimno.ja na dwor wychodzic nie musze bo mi juz w domu pizdzi.a za godzine z ania pr idziemy na lowy lumpkowe:tak:mam nadzieje ze nie zamarzniemy po drodze:szok::-D
ja wlasnie sobie sniadanko wcinam tzn gyrosa z kawa.potem przyjezdza mama, potem Wojtek wiec dzien pelen wrazen.
przed chwila rozczesalam malemu sprezynki.MASAKRA :wściekła/y:ja mu to chyba na lyso zetne.mowie Wam to jest koniec swiata.a teraz wyglada jak z simsonow.ma tka szope u gory:-D:-D:-Dkupie dzisiaj baterie do aparatu to wrzuce jakies zdjecia wreszcie bo juz dawno nic nie wrzucalam:zawstydzona/y:
milej soboty;-)

Do góry