reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen mojej kuzynki cora dostala psa i kota takiego co szczekaja i miaucza wielksoci normalnych zwierzakow ale cena to cos kolo 250zl za jednego byla

ciasteczko- ale to takie full wypas ja kiedyś Pawła siostrze kupywałam takiego za 60 zł chyba on szedł i potrafił sie obrucic ja np kanapa była i szczekał.

Kaska naszego psa bobiego widzialas??
chodzi szczeka,ma te gwizdki na 3 sygnaly macha glowa i takie tam kosztowal 160 zl :tak::tak: hanka go dostala jak jeszcze szymek byl malusi a teraz syzmek go dorwal i juz nie bardzo dziala :wściekła/y::wściekła/y:...

annes a ty masz wozek dla dzidzi czy bedziesz cos kupywac??

Ostatnia edycja:
noooo a wyglada jak prawdziwy kot jak go glaszczesz to mruszy i oczy zamyka i ucho zgina hehe no ale mnie na taka zabawke nie stac

no teraz sa fajowe ale te ceny to jak z kosmosu a wez jak tak dla dwojki trzeba kupic?? masakra nie....:wściekła/y:

dzis u nas bylam w lego zobaczyc te wiertarki to kurde rzeczy byly z tych high scholl musical rozne maty mikrofony i inne cuda to ponizej 100 zeta nie schodzily...takie drozyzny wez cos kup jak jeden pracuje...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry