reklama
C
ciasteczko
Gość
katgen mojej kuzynki cora dostala psa i kota takiego co szczekaja i miaucza wielksoci normalnych zwierzakow ale cena to cos kolo 250zl za jednego byla
Kaska naszego psa bobiego widzialas??
chodzi szczeka,ma te gwizdki na 3 sygnaly macha glowa i takie tam kosztowal 160 zl hanka go dostala jak jeszcze szymek byl malusi a teraz syzmek go dorwal i juz nie bardzo dziala ...
annes a ty masz wozek dla dzidzi czy bedziesz cos kupywac??
chodzi szczeka,ma te gwizdki na 3 sygnaly macha glowa i takie tam kosztowal 160 zl hanka go dostala jak jeszcze szymek byl malusi a teraz syzmek go dorwal i juz nie bardzo dziala ...
annes a ty masz wozek dla dzidzi czy bedziesz cos kupywac??
Ostatnia edycja:
piesio jest taki
Piesek BOBBY interaktywny EPEE brązowy tanio (820046650) - Aukcje internetowe Allegro
kasia zobacz to jest tez fajna zabaweczka widzialam ja kiedys w tesco nawet nawet :-):-)
INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK DISNEY GRA PO POLSKU (819113408) - Aukcje internetowe Allegro
kurde czemu te zabawki sa takie drogie??
Piesek BOBBY interaktywny EPEE brązowy tanio (820046650) - Aukcje internetowe Allegro
kasia zobacz to jest tez fajna zabaweczka widzialam ja kiedys w tesco nawet nawet :-):-)
INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK DISNEY GRA PO POLSKU (819113408) - Aukcje internetowe Allegro
kurde czemu te zabawki sa takie drogie??
C
ciasteczko
Gość
no co TY
noooo a wyglada jak prawdziwy kot jak go glaszczesz to mruszy i oczy zamyka i ucho zgina hehe no ale mnie na taka zabawke nie stac
noooo a wyglada jak prawdziwy kot jak go glaszczesz to mruszy i oczy zamyka i ucho zgina hehe no ale mnie na taka zabawke nie stac
no teraz sa fajowe ale te ceny to jak z kosmosu a wez jak tak dla dwojki trzeba kupic?? masakra nie....
dzis u nas bylam w lego zobaczyc te wiertarki to kurde rzeczy byly z tych high scholl musical rozne maty mikrofony i inne cuda to ponizej 100 zeta nie schodzily...takie drozyzny wez cos kup jak jeden pracuje...
reklama
Podziel się: