reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ania !!!
no ja szymka niby w terminie,a hanke az 2 tyg opoznienia heh :tak::tak:
i tez dobrze sie czulam pamietam jak z mloda w 5 miesiacu jezdzilam na rowerze :-D:-D...
a przytylam z jednym i drugim tyle samo czyli 18 kg :szok::szok::szok: jak slonica szok !!!
ogolnie fajnie wspominam czasy ciazy,tylko poczatek z hania byl do dupy bo ciagle mialam wymioty....:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
madzia a ty co kupilas lub kupujesz swoim pociechom pod choine??
mu juz mamy prezenty ale nie wiem co kupic rodzicom zla jestem bo nie mam pomyslu a czasu juz nie ta duzo

ja kupuje tylko dla dzieci my nie robimy doroslym prezentow niestety kasy brak !! :tak::tak:...

wiec dla hani napewno bedzie lalka-barbi muszkieterka :tak::tak:
a dla szymka wiertarka+ zestaw narzedzi typu mlotek,srubokret itp..to go teraz kreci hehe :-):-)...

a wy na mikolaja tez robicie prezenty?? czy tylko cos slodkiego??

witam sie popoludniowo.
moj wybyl do pracy,dawid spi i co tu robic:eek:hmmmmmm
madzia uwazaj kobieto bo robisz mi chetke na ciasto:-Da lepiej zeby mnie nie kusilo
ja mialam termin na 18marca a urodzilam 21go i do tego czasu bylam w domu:tak:
na patologi lezalam dwa razy i jestem bardzo zadowolona z opieki:tak:
no ale ja lezalam w sulechowie:tak:

ja kupuje tylko dla dzieci my nie robimy doroslym prezentow niestety kasy brak !! :tak::tak:...

wiec dla hani napewno bedzie lalka-barbi muszkieterka :tak::tak:
a dla szymka wiertarka+ zestaw narzedzi typu mlotek,srubokret itp..to go teraz kreci hehe :-):-)...

a wy na mikolaja tez robicie prezenty?? czy tylko cos slodkiego??

na mikolaja zalezy nieraz slodycze w tym roku dostaly czapki na zime mloda ze snoopym a starsza taka w paski
a pod choinke to rodzicom zawsze ale chyba sobie na wzajem nie zrobimy zreszta to sie jeszcze okaze bo musze sie z moim dogadac zeby nie bylo ze ja nie kupie a on mi tak:szok:

co do porodu to ja urodziłam 3tyg przed...chyba 4te pietro i moje (wtedy) adhd na to wpłynęlo. wody odeszły i...Izka na świat zawitała.

A ja sie martwie o Pr. ciekawe co jej lekarz powiedział.... moze ma któras nr tel.? a nie przeciez mamy kontakty...zaraz do niej napisze.
Madzia smacznego ciacha!!
Marzenka jakiś film? krzyzówki? dasz rade!!
Ciasteczko a ja prezenty...bede robić wszystkim ale drobiazgi. a jeszcze nie mam ani kasy ani pomyslu;/

edit madzia wejdź na strone tesco wiem ze jest duza promocja lalek i takich sprzetów. jak nie znajdziesz to daj znac ja Ci poszukam.

ciasteczko no u nas to odwrotnie predzej ja kupie mojemu niz on mi hehe..ale co to za zakupy jak z jego kasy musze :wściekła/y::wściekła/y:..

kasia no na mnie nie zadzialalo to 4 pietro....posprzatalas juz chatke??

marzenka wytrzymasz...szybko zleci albo dawaj na ciasto bo zaraz zjem cale
:-):-)

oki zapodaj ta strone szukac mi sie nie chce :no::no:
ale narazie i tak czekam na kase lub talony od m z pracy wczesniej nie kupie
:no::no:

reklama
Gazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.#
tylko musisz wybrać gorzów bo w naszym nie ma chyba takiego wyboru. no i później weź przeglądaj on-line i Ci sie bedzie otwierac.
tak chatka wysprzatana.
zaraz musze sie ja doprowadzic do porzadku.

edit : http://download.tesco.pl/promocje/gazetki/37-zabawki/pliki/HM-gazetka/12.11-24.12.2009/gazetka-12.11-24.12.2009.swf

ok zaraz popatrze sobie,wiem ze u nas to nic nie ma fajnego w tym tesco....:wściekła/y::wściekła/y:
o to impra wam sie szykuje dzis konkretna
:tak:
:tak:

Do góry