reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Katgen,Annes dzieki :*:*
Juz mi troche lepiej mała sie obudzila i mnie rozsmieszac zeczeła,przychodzi sie i tuli i cos mi tam spiewa po swojemu jakby mnie chciała uspic

Annes nie martw sie z tatą nie zginie.Przez słomke albo z kubka jak pisała Katgen tez sie napije
Katgen no to dobrze ze Ci przechodzi najlepiej kaca przespac ale przy dziecku pomarzyć mozna co?

Juz wrocili
wiem ze z tata nie zginie ale nie lubie jak nie bierze telefonu on czesto z nia gdzies jezdzi.
Byli w sklepie po paroweczki bo Natalka chciała a nie było

marzenka te czapke chrzestna marcelka kupila w tym sklepie co wam pisalam na zamknietym tam takie ceny wlasnie sa... 7 zl to nawet nie zle prawda.

magda jak tam szymek? zapodaj mu dawke witaminowa zeby nie zachorowal...

katgen oj zaszalalas kobito hehehe... ja dlatego nie lubie pic :sorry:

befatka sciskam goraco!!!!!!!

annes kochana moj tak mi jeszcze nie zrobil, ze zniknol mi z mlodym, chyba bym na zawal padla heh :sorry:

PR, blond hello ;-)

dziendoberek :-)
my juz od paru min na nogach Ide zaraz sniadanko montowac... milego dnia :tak:

katgen kobito jak ty sie wyrazasz :laugh2::-p

HA ! "Pobilam" magde!!!! ...pranie juz sie pierze, ziemniaki obrane (wczoraj juz je obralam, ale ze gazu mi zabraklo wiec zrobilam frytki gotowe z szybkowara a ziemniaki na dzis beda , heh ale niewazne , wazne ze mam obrane juz heheheh), sniadanko zmontowane :tak:, mlody juz wcina. Zaraz z psem wychodze :-D:-D:-D Magda spisz jeszcze? Nie obijaj sie :-p:rofl2:

reklama
hej hej:-)
hehe larvunia pobilas i mnie hehe:-D
ja juz tez pranko mam wstawione, film obejrzelismy i ide sniadanko zmontowac no i kawke:-D
heh nawet niewiem kiedy moj wyszedl z domu do pracy:szok::szok:u mnie to zadkosc:szok:
asienka pamietam jak ja szlam na badanie krwi,masakra tyle godz bez jedzenia,hehe

Do góry