reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi tez o 9:45 dziulka napisala:

"Hej przekaz dziewczynom ze zdjeli mi opatrunki,kroplowki,juz chodze ale zgieta troszke.Jedyne jak mi zdejmowali gacie to zalalam krwia podloge.Lèane teraz spi"

reklama
SMS od EFY:

Chyba jednak mnie odeślą do domu, drugi lekarz nie chce mi dać Oxy.

Ewuś dziś najprawdopodobniej zostaje w szpitalu, jeden lekarz chce dać jej oxy inny nie chce. I tak czeka na jakąś konkretną decyzję.

Ostatnia edycja:
sms od DZIULKI

Ja już po korytarzu śmigam z małą. Ciągnie mnie ta rana ale leje na to. Mała od 6h30 jak jadła to do tej pory nie mogę zbudzić czorta. Nawet kąpielą. Kocham Was

Sms od Frogg:

"jak dobrze pojdzie to dzis do domku.Czekamy tylko na wyniki bo maly sie troche zolty zrobil.Ja juz tez czuje sie oki.Maly ma apetyt po tacie,co 3 godziny dostaje cyca.Mial juz robione usg bioderek,badanie sluchu,i jeszcze cos ale nie pamietam:( buziole dla wszystkich.A jak tam rozpakowane?"

sms od Dobranocki z 14.36

No i leżę na patologii w Trzebnicy! Mam 3-4 stopień zwapnienia łożyska, plamienie i nieregularne skurcze, które własciwie już przeszły. Posiedzę tu do porodu juz. Mała waży już 3 kg więc super! pozdrów ode mnie dziewczyny z Forum! Jak ja nadrobię to wszystko po powrocie??

SMS od Frogg godz.19:10:

"Zostalismy w szpitalu,maly jest naswietlany lampami a ja dostalam mama blusa i rycze jak szalona chociaz wiem ze jest w dobrych rekach.Hormony dalej szaleja."

SMS od Efy:

Zostałam w szpitalu, rodzić nie rodzę, od 7 do 8 wieczorem mam liczyć skurcze i ruchy. Nic nie wiem, nic mi w sumie nie jest i uważam, że się nieźle załatwiłam jadąc na to głupie KTG. A pojechałam, bo Olek się przez dobę mało ruszał, więc chciałam sprawdzić co jest. Oczywiście teraz już się rusza normalnie i w ogóle.

Napisałam jej, żeby dawała znać jakby coś się zaczęło i, że jesteśmy myślami z nią!

sms od dobranocki z 21.37

Mała robi sobie z mamy jaja, bo w szpitalu skurcze zupełna lipa. Jak przez noc nic się nie ruszy to chyba się zapłaczę :-(

Sms od Madlein z wczoraj,godz. 20:30

O 19 wzięli mnie na cesarkę. Małego widziałam tyle co na sali,ma piękne czarne włoski. Waży 3770 gram i ma 56cm. Dostał 8pkt. Jest chyba cały i zdrowy. Pozdrawiam

reklama
SMS OD ANIOŁKA :

Ja już urodziłam wczoraj przez CC .Zuzia waży 3610 i mierzy 55 cm . Jestem taka szczęśliwa :) tylko jej jeszcze nie widziałam , bo leże na pooperacyjnej .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.