reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Październikówek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sms od DZIULKI z 08:09

Hej z rana.
Wychodzi na to że mała dziś przegra walkę nokautem. Kwestia godzin. Nie mogę nic jeść i pić aż mnie skręca. Mąż już przyszedł

Sms od Beata10:

"Urodziłam o 9:55 syna. Nie pamiętam dokładnie,ale chyba 3260 i 56cm. Dostał 10 pkt. Rodziłam SN. Pozdrowienia dla wszystkich"

Ostatnia edycja:
Sms od Ivette :

"Urodziłam Kubusia dzisiaj o 6:30. Waży 4kg i ma 10pkt"

Przekazałam Ivette ,ze wszystkie jej serdecznie gratulujemy i prosiła ,zebym Wam podziekowała co niniejszym czynię :-) :-) i przekazała ,iż napisze wiecej jak tylko nabierze sił.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) Wczoraj wieczorem wypuścili nas do domu i dochodze teraz do siebie. Moj synek, Przemek, jest w pełni zdrowy i nie ma zadnych powiklan zwiazanych z moja cukrzyca.

Cześć dziewczyny.Ja też już urodziłam.Wczoraj wyszłam z małym ze szpitala.Miałam termin na 09.10.2010 ale,ze względu na zatrucie ciążowe urodziłam przez cc 21.09.2010.Zdrowy synek, waga:2840,48 cm,9 punktów

Sms od DZIULKI z 15:51

O 9g51 się urodziła Leane Marrguerite, 3330g, cała operacja z narodzinami trwała 23min, nie ma co się bać znieczulenia, kadrę lekarską miałam cudna! Młoda ssie jak mały odkurzacz, pokazała położnej fuck you haha i widać że mój charakterek będzie. Właśnie se śpi na mnie już w swoich ciuszkach.

sms od Dziulki

Hej lasence udało mi się spać 6h w nocy, mała też tak spała. Cud. Koncerty daje niezłe. Odłączyli mi cewnik i 1kroplówkę,dali pojeść. Szwy bolą wrrr! Ale cudne niebieskie oczka wynagradzają wsjo, mam ochotę beczeć z radości.

reklama
SMS od EFY:)

Idę na próbę z oxy. Jestem po ktg. Zobaczymy, czy wywoła poród.

Napisałam, że trzymam kciuki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.