reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

głaszczę brzuszek i ...nadajemy imiona dla naszych maluszków :)

a u mnie Władysława i Władysław lub Józefa i Józef (szok nie?tak sie dobrali hahahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D

imiona dziadków to są!

rodziców:halina andzej wiec normalniej ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moji rodzice w miare normalnie sie nazywaja alicja i bogusław tylko meza rodzice sa nietypowi jak dla mnie to troche zabardzo no przeciez niebede biegala za synem i wolala dyzio:eek:

Dyzio? Od jakiego to imienia zdrobnienie? Izydor?
Moją dziewczynkę nazwałabym Nina, Martyna albo Matylda, a chlopcu to niech M. imię wymyśla, bo ja jakoś nie mam pomysłu - może Łukasz, Kuba, zwykłe imię, bez udziwnień.
Dziadkowe i babciowe imiona odpadają - Stefan, Zygmunt, Irena i Janina. Chyba że Natalia, po babci mojego M.

u mnie imiona rodziców odpadają: Józef i Ryszard, Barbara i Bogusława, a dziadków jakoś też nie bardzo Stanisław i Edward albo Jadwiga i Wiktoria

Wiktoria mi się podoba ale nie chce wchodzić w konflikty z rodziną ;-) dlaczego dałam imię po babci tamtej a nie tej ;-) wiecie jak to jest :-) wiec dla świętego spokoju będzie coś z innej beczki hihi

U mnie córeczka miałabyć od zawsze Zosia ( ale coś ostatnio mi się zmienia) i to jest imię zarówno mojej teściowej, jak i mojej babci wiec dwie rodzinki bylyby happy. :tak:
Moja mama jest Ala i tez mi się podoba i to nawet bardzo dla dziewczynki, ale sama nie wiem już.
Poprstu czekam cierpliwie na USG w czwartek i może problem będzie z głowy jak bedzie chlopiec, bo dla chlopca mam tylko jedno imię , którego juz nie zmienię - Filip. :happy:

a u nas juz potwierdzone, ze bedzie Maksymilianek:-):-):-) wczoraj tak sie pieknie ustawil, ze pani doktor powiedziala, ze nie ma zadnych watpliwosci:-) nawet mezusiowi pokazala, ze to bez watpienia siuraczek;-)

reklama
Do góry