reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

moim zdaniem to dzieciatkom zęby powinny wychodzić bezboleśnie - ktoś źle to wymyślił

teraz Kubas odsyspia zarwaną nocke

reklama
masz rację aqua!

u nas też zaczyna się coś kroić - dzisiaj Agatka spała niespokojnie, niani każe się przytulać i nosić, znowu wkłada rączki do buźki - coś się dzieje:baffled:

Mateusz przez ostatnie kilkanaście dni ślini się na potęgę a dziś odkryłam małą białą plamkę na miejscu prawej dolnej czwórki :tak:
Pozdrawiam

u nas chyba 5 wyszła:baffled::baffled:albo coś się poprzesuwało:-D ale tylko raz mi się ją udało posmarować, bo Iga nie daje sobie już palca do buzi włozyć, od razu ma odruch wymiotny:szok: niech to już się skończy i będziemy się od cyca odstawiać, bo ze mną już całkiem źle, astma mi żyć nie daje:-:)-(

u nas dziś była ostra noc - w zasadzie od 21 Agatka budziła się non stop i popłakiwała przez sen, musiałam być obok niej i koniec!!
po 2 to już tylko na rękach spała, więc siedziałam z nią na sofie, o 4:01 odłożyłam do łóżeczka, bo myślałam, że mocno usnęła, o 4:08 już się obudziła :laugh2: 7 minut spałam hihihhi

za to o 6 tak mocno usnęła, że nic jej nie ruszało:cool2: pewnie teraz odsypia zaległości nocne;-)

no i nie wiem - czy to ząbki czy wina duszonej cebulki z wątróbką, którą zjadłam

Osinko, u nas dokładnie to samo (no może nie co do minuty:-))więc to chyba zębole bo ja wątróbki z cebulką niestety nie jadłam;-)
a dajesz jej wtedy cyca jak się budzi?? bo Iga za każdym razem wypluwa smoka i przez sen krzyczy mniam, mniam..no i gryzie mnie coraz mocniej ale nie mam sumienia na nią krzyczeć. jestem obolała jak na początku karmienia:wściekła/y::wściekła/y:

Brianek juz tak ladnie przesypial cale nocki a tu teraz budzi sie raz w nocy zastanawiam sie co moze byc przyczyna zeby czy co:confused::eek:

u nas dwie ostatnie noce-istna katorga. placz, wycie i spanie tylko na miom brzuchu.
i dzis juz odkrylismy o co chodzilo-lewa dwojka sie bieli pod dziaselkiem :tak: no to dalismy ju zdzis panadolek, jak narazie spokoj ale ciii... zeby nie zapeszyc ;-) :-D

reklama
u nas dzisiaj na noc też poszedł w użycie czopers bo Kuba popłakuje w nocy budzi się - męczą go te dwójki i narazie też jest ciszzzzaaaa.....

Do góry