reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

lolcia u nas tez byly cyrki z myciem-zaciskal buzie i wyrywal szczoteczke bo chcial sam-ale sam to wlosie z niej zebami wyrywal i jadl-ale wiesz co wymyslilam-myjemy zeby w lazience przed duzym luztrem(albo stoi albo jest na rekach) i buzie otwiera ochoczo-moze sprobuj tak?

reklama
Mój Stacho też nie chce myć ząbków.
Narazie szukam sposobu, że go zachęcić ale bez rezultatów.
Może lustro to dobre wyjście, spróbujemy.

Piotrek toczy śliny na tony. bierze palce każdego kto jest pod ręką do gryzienia. na dole w okolicach 3-4 dziąsło jest stalowo twarde. ciekawe czy coś wyjdzie niedługo??

u nas chyba czwórki dolne wyłażą:wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieję że to zęby, bo wczorajsza noc to był koszmar. Iga miała prawie 40 stopni gorączki i płakała tak, że nie mogłam jej pierwszy raz w życiu uspokoić:-:)-( w sumie to ze strachu poleciałam z nią dzisiaj do lekarza, ale w przychodzi było tyle chorych maluszków, że uciakłam w obawie przed wirusami.. zresztą niby dziecko może 3 dni gorączkować. ale jak dzisiaj też tak będzie to wezwę jutro lekarza bo sie trochę boję..

gorączka minęła, noce dalej koszmarne. jeszcze 3 dni temu myślałam że nie może być gorzej a tu---niespodzianka:szok: :szok: zawsze może być gorzej. Ale jeden już na wierzchu prawie. całe szczęście bo długo tak nie pociągnę...

reklama
gorączka minęła, noce dalej koszmarne. jeszcze 3 dni temu myślałam że nie może być gorzej a tu---niespodzianka:szok: :szok: zawsze może być gorzej. Ale jeden już na wierzchu prawie. całe szczęście bo długo tak nie pociągnę...

O matko i córko!!!!:szok: Zaczynnam się bać, tym bardziej, ze u nas to chyba wyjdą od razu wszystkie .....:baffled:

Do góry