reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
TAk jak już gdzieś napisałam pediatra nam dzisiaj powiedział że wszystkie górne zęby idą jednocześnie i to jest przyczyną osłabienia Igi. Siłą rzeczy ja też jestem osłabiona...Iga śpi już drugą godzine a ja siedzę choć w domu sajgon... i nie mam ani siły ani ochoty sie ruszyć..niech już wyjdą te zęby!!!!!!

Kasianka, te górne zęby, to chyba wyrównanie za dolne :-)

My też możemy przyjmowaćgratulacje: jest górna lewa jedynka :-)

KingaP, złośliwcu to ja tu szukam odrobiny współczucia a Ty....:-D dwie jedynki już są, nie wiem w sumie czy to mnie cieszy, bo jak Iga się zorientuje że może górne docisnąć do dolnych !!!!!aż mi się myśleć nie chce..
teraz namiętnie zgrzyta zębami czym mnie doprowadza do szału..

Gratulacje dla wszystkich zębaczków:-) U nas po gorączce i ślintaniu kolejna cisza, ząbka ani widu ani słychu. Za to obiadki moje bezzębne szczęście "gryzie" z taką pieczołowitością, jakby miało zębów pełną buzię :laugh2:

KingaP, złośliwcu to ja tu szukam odrobiny współczucia a Ty....:-D dwie jedynki już są, nie wiem w sumie czy to mnie cieszy, bo jak Iga się zorientuje że może górne docisnąć do dolnych !!!!!aż mi się myśleć nie chce..
teraz namiętnie zgrzyta zębami czym mnie doprowadza do szału..

;-);-);-) Kasianka, zawsze możesz na mnie liczyć :tak::tak::tak:

U nas podobnie jak u Was, dolne wyszły prawie bezboleśnie, za to górne... a niech to... :)

8.gif
OGROMNIASTE GRATULACJE DLA UZĘBIONYCH MALUSZKÓW

reklama
Do góry