Mozi
MAMUŚKA BB
ja polecam usg 3d/4d w szpitalu Jana Pawła II, koszt 250zł, badanie bardzo profesjonalne i dokładne, bardzo miła Pani Dr Nawara je robiła, bylismy tam dwa razy
na jedno usg 250 zl??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja polecam usg 3d/4d w szpitalu Jana Pawła II, koszt 250zł, badanie bardzo profesjonalne i dokładne, bardzo miła Pani Dr Nawara je robiła, bylismy tam dwa razy
Witam!
Jeśli mam być szczera to odradzam wizytę w Centrum Medycznym APAMEA (Kraków ul. Lea)
Z własnego (niestety) doświadczenia!!!! Przedewszystkim wykonano mi badanie 2D nawet nie starając się wytłumaczyć dlaczego nie jest możliwe wykonanie 3D a na pocieszenie dostałam czystą (nienagraną) płytkę DVD!za wątpliwą przyjemność zapłaciłam 200zł!
Oby chociaż diagnoza była trafnie postawiona, bo od lekarza podczas badania niewiele się dowiedziałam !
Mama nadzieję że moje doświadczenie pozwoli niejednej przyszłej mamie uniknąć niepotrzebnego stresu i rozczarowania!
pozdrawiam
A ja byłam na Kazimierza Wlk. w Osteomedzie , koszt 250 , jednak jestem bardzo zadowolona z wizyty, lekarz bardzo konkretny (dr.Mirocki), całe badanie trwało około godziny, bardzo dokładnie zmierzone wszystkie organy, lekarz miły i konkretny, dokładnie odpowiadał na moje pytania i niejasności.
Oczywiście dostaliśmy opis badania i płytkę z jego przebiegam, zdjęciami i filmami.