reklama
E
efilo
Gość
A ja wczoraj chwyciłam za odkurzacz i chyba złe mięśnie się wtedy używa. Bo brzusio mnie natychmiast z powrotem rozbolał.
No bo nie wiem czy wiecie, ale ja w końcu na L4 z tym moim brzusiem wylądowałam. I dzisiaj tylko jeden dzień jestem w pracce.
No bo nie wiem czy wiecie, ale ja w końcu na L4 z tym moim brzusiem wylądowałam. I dzisiaj tylko jeden dzień jestem w pracce.
E
efilo
Gość
No to przez te bóle brzucha. Niby nic ale lekarz powiedział że tak może wyglądać poronienie zagrażajace i może jednak lepiej przeczekać najgorszy okres (czyli 13,14 tydzien - znaczy teraz)
Więc staram się leżeć plackiem, jem dufaston no-spe i magnez
I też z seksem nietędy, choć ostanio trochę zaszaleliśmy Na szczeście bez konsekwencji
Więc staram się leżeć plackiem, jem dufaston no-spe i magnez
I też z seksem nietędy, choć ostanio trochę zaszaleliśmy Na szczeście bez konsekwencji
reklama
E
efilo
Gość
Też tak pomyślałam, ale co tam...
Brzusio bolał non stop. Nie jak kichnęłam, nie ciagnął po bokach, tylko taki tępy ból na środku podbrzusia. Jakbym miała okres (choć ja miewałam raczej mało dokuczliwe miesiączki)
Brzusio bolał non stop. Nie jak kichnęłam, nie ciagnął po bokach, tylko taki tępy ból na środku podbrzusia. Jakbym miała okres (choć ja miewałam raczej mało dokuczliwe miesiączki)