reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gdzie jest Efilo?

Nie ma co ciągnąć tematu no bo cóż mogę powiedzieć. :zawstydzona/y:
Tylko tyle że na kompie mam ustawione informacje o odpowiedziach do wątków więc czytałam co piszecie, tylko nie miałam nic do powiedzenia. Skąd mogłam przypuszczać że jest taki wątek i że ktoś się o mnie martwi? Większości z nas zdarzały się 'ciche dni'...
Miło mi i głupio jednocześnie. :baffled:

reklama
Efilo chodzi nie tylko o to że sie martwiłyśmy o ciebie, ale brakuje nam naszej opoki wiedzowej co wszystko chyba znajdzie w necie i doczyta:) a że wiemy że strasznie się przejmujesz i jesteś wrażliwą osóbką- to nie wiedziałysmy co się dzieje i tyle. Fajnie że wszystko gra!:tak:

Dzięki za słowa pokrzepienia. Bo już się czułam jak ostatnia jędza i miałam płacz na końcu nosa. :-(
A mnie przecież tylko 5 dni nie było... :sorry2:

Nie "tylko" tylko "aż" ;-)
Mojej nieobecności pewnie nikt by nie zauważył - bo jestem często ale piszę rzadko - ale Ty mocno zaznaczałaś swoją obecność.

Czy mamy rozumieć, że wracasz? :-)

eee, nie było Cię chyba dłużej i już mi tam nie płakać, bo będę śpiewać
"Nie rycz Mała nie rycz ja znam te wasze numery,
twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem
King Bruce Lee - KARATE MISTRZ" :-D:-D

A, to miło mi :-)

Ja pewnie też zacznę częściej się odzywać - na L4 czas się dłuży. A że jestem leniuchem, to nie szaleję ze sprzątaniem ;-)

reklama
jak byś nie mogła tknąc odkurzacza nawet małym palcem (jak jest w moim przypadku) to byś marzyła o sprzątaniu, a tak za świąteczne porządki będę płacic zamiast cieszyć się z przystrajania chałupy świątecznymi ozdóbkami :sick:

Do góry