Twój niunius jest już w takim wieku że jedzenie przestało być dla niego najważniejszą czynnością na świecie teraz chce poznawać ten świat i wszystko jest bardziej interesujące niz butelka plama na suficie kolorowe ściany meble. Kubę karmię przeważnie przed snem albo zaraz jak się obudzi wtedy jest szansa że zje więcej. Ale ostatno jak nie ma się na co gapić to stara się mnie zagadywać strasznie trudno wytrzymać to z kamienną twarzą
reklama
Różyczka75
z ogrodu...
hahhahah dokladnie to samo u nas, wszystko dookoła jest ciekawsze i musze trafiac ze smokiem z butli do buzi..ja przechodze tortury i prawie nie oddycham by go nie sploszyc jak ssie a on sie na mnie wtedy spojrzy i "strzela" usmiech. Mam wrażenie że sie ze mnie nabija haha
Malwina w nocy bardzo ładnie jadła :-) o 1 w nocy 150 ml i o 5.30 150 ml:-). o 10 zjadła 120 ml mleka i z 30 ml kleik ryżowy. teraz śpi:-) jak wstanie to dostanie deserek i na dwór pójdziemy,
Moją małą też wszystko dookoła interesuje, ja wstrzymuje oddech ja ona je po czym patrzy na mnie i się śmieje Głowa ja u sowy na wszystkie strony jej chodzi
Moją małą też wszystko dookoła interesuje, ja wstrzymuje oddech ja ona je po czym patrzy na mnie i się śmieje Głowa ja u sowy na wszystkie strony jej chodzi
Różyczka75
z ogrodu...
Aga no to świetnie Ci papusia ta Twoja malutka:-). tylko się cieszyć! Bo jak dziecko je to wiesz ze zdrowe!! Oby tak dalej. Ja za chwilę podaje jedzonko mojemu, zobaczymy co z tego wyniknie hehe
Różyczka75
z ogrodu...
Aguś wypił mi teraz 130 ml i calkiem normalnie:-) Znow sie przestawił bo od nocki mi tak fajnie tuta
Witam was mamusie. Ja mam ten sam problem co i wy tylko niestety bez obrazy wasze dzieciaki super jedza. 130 to wynik bardzo ladny. Moj Kacperek ma 5 miesiecy i mam z nim mega problem. Nie chce mi wogole jesc. Ile by sobie przerwy nie zrobil to i tak jak mu przystawie butelke to pluje. Wciskam mu na sile. Jedna strona wyplowa a ja druga mu wciskam bo tak to by wogole nic nie wypil. I tak zje 100-130.
Różyczka no to gratuluje 130 ml nono . a z drugiej strony na dworze ciepło to bardziej pić się chce a nie jeść.
Właśnie ze spaceru wróciłyśmy i zjadła 100 ml mleka a z reszty jej kleik ryżowy zrobiłam i tez zjadła. Ok. 15.30 dam jej jabłuszko:-)
Oj kochane jak patrze (czytam) ile wasze pociechy jedzą to moja faktycznie nieźle je. Jutro kupuje smoczek do kaszki i na noc będę dawała zagęszczone mleko może dłużej pośpi
Właśnie ze spaceru wróciłyśmy i zjadła 100 ml mleka a z reszty jej kleik ryżowy zrobiłam i tez zjadła. Ok. 15.30 dam jej jabłuszko:-)
Oj kochane jak patrze (czytam) ile wasze pociechy jedzą to moja faktycznie nieźle je. Jutro kupuje smoczek do kaszki i na noc będę dawała zagęszczone mleko może dłużej pośpi
Vllaska wiesz co ja czasami robię.Moja mała pije z butelek Tomme Tippee ale mam też butelkę Aventu i tak mleko pije z TT a sok czy herbatkę z Aventu i czasami jak nie chce mleka pić to przelewam do Aventu - małe oszustwo i wtedy pije.Witam was mamusie. Ja mam ten sam problem co i wy tylko niestety bez obrazy wasze dzieciaki super jedza. 130 to wynik bardzo ladny. Moj Kacperek ma 5 miesiecy i mam z nim mega problem. Nie chce mi wogole jesc. Ile by sobie przerwy nie zrobil to i tak jak mu przystawie butelke to pluje. Wciskam mu na sile. Jedna strona wyplowa a ja druga mu wciskam bo tak to by wogole nic nie wypil. I tak zje 100-130.
Może Twoja pociecha smoczka nie lubi :-)
Różyczka75
z ogrodu...
Vllaska u nas dokładnie tez to tak wygląda..no mam nadzieję wyglądało..bo od nocki cos mu sie poprawiło a bylo juz naprawde pare dni źle..;-)
reklama
Do herbatki uzywam tego samego co i do mleka ale niestty to nie pomagaVllaska wiesz co ja czasami robię.Moja mała pije z butelek Tomme Tippee ale mam też butelkę Aventu i tak mleko pije z TT a sok czy herbatkę z Aventu i czasami jak nie chce mleka pić to przelewam do Aventu - małe oszustwo i wtedy pije.
Może Twoja pociecha smoczka nie lubi :-)