Milinka25
Zaangażowana w BB
oj Kochana moja mała terrorystka już je zmieniła ale Kocham ją nad Życie <3 jestem taka Szczesliwa ze mam juz ją koło siebie <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dziecko to wielke szczęście. Gdy wszystko mi sie wali wystarczy że spojrzeć na lene i wiem dla kogo żyje. To jest moja księżniczka mała [emoji4] cieszę sie ze już Amelka z wami jest teraz to czekać aż będzie zabkowac i pierwsze słowo jakie powie . Moja wczoraj powiedziała pierwsze słowo Tata [emoji4]i juz sama siedzioj Kochana moja mała terrorystka już je zmieniła ale Kocham ją nad Życie <3 jestem taka Szczesliwa ze mam juz ją koło siebie <3
Chodzi mi o to że facet autorki wątka może być bi lub tak znosi stratęto nie ma co sie nim przejmować
Dała byś radę ja dałam radę z tymMatko, gdyby mój mąż okazał się gejem to bym padła, jakoś nie mogę tej myśli przyswoić ze tak mogłoby się wydarzyć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom