Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno będzie dobrzeBardzo Pani dziekuję, już mi lepiej
Dziekuje za odp. To moje 3 cc i zawsze miałam ujemny wynik a tu nagle dodatni z wrażliwością na antybiotyki i zaczęłam się niepokoić.Witam również miałam gna dodatni i co. Wyglądało to tak o 7 zgłosiłam się do szpitala 7.30 dostałam antybiotyk dożylnie a następnie 11.30 druga dawkę antybiotyk. A dokładnie o 12.00 powitalam synusia na świecie.
O to mogę panią myślę trochę pocieszyć gdyż to również było moje 3 CC ale pierwsze z dodatkiem gbs. Wszystko spoko wiem że niektórym proponują przyjście dzień wcześniej na badania i antybiotyk dają na wieczór i jakiś w nocy żeby rano odrazu na CC. Ale ja chciałam być jaknajkrocej w szpitalu i tak się umówiłam z lekarzem.Dziekuje za odp. To moje 3 cc i zawsze miałam ujemny wynik a tu nagle dodatni z wrażliwością na antybiotyki i zaczęłam się niepokoić.
Bardzo Pani dziekuję, już mi lepiejO to mogę panią myślę trochę pocieszyć gdyż to również było moje 3 CC ale pierwsze z dodatkiem gbs. Wszystko spoko wiem że niektórym proponują przyjście dzień wcześniej na badania i antybiotyk dają na wieczór i jakiś w nocy żeby rano odrazu na CC. Ale ja chciałam być jaknajkrocej w szpitalu i tak się umówiłam z lekarzem.
Napewno będzie dobrzeBardzo Pani dziekuję, już mi lepiej