reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
milusia i caroline takie brzuchy jak wy to ja miałam chyba w 15 tc :/ ale masakra, jakie macie piekne zgrabne brzusie, moj to juz na 6 miesiac wyglada jak nic.....
-caroline-
Fanka BB :)
Marzenixx wolałabym mieć większy brzuszek a boczki mniejsze a u mnie wszystko idzie zamiast w brzuszek to w pupę i boczki niestety
Czarni
matka wariatka :D
Powiem wam że te brzuszki macie nie wiarygodne ;-) jakie malutkie ale nie będzie tak kolorowo potem jak was wywali
-caroline-
Fanka BB :)
milusia tylko czekać aż piłeczka zacznie się robić
oj z wielką chęcią czekam aż chociaż troszkę mi brzuszek urośnie. Od początku ciąży mam małowodzie i jakoś tak dziwne wrażenie że niunia tak się nie mieści i nie może swobodnie pofikać.. tak czasami się zastanawiam jak ta moja 20 centymetrowa dzidzia mieści się w brzuszku
oj z wielką chęcią czekam aż chociaż troszkę mi brzuszek urośnie. Od początku ciąży mam małowodzie i jakoś tak dziwne wrażenie że niunia tak się nie mieści i nie może swobodnie pofikać.. tak czasami się zastanawiam jak ta moja 20 centymetrowa dzidzia mieści się w brzuszku
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Kobietki z moim synkiem miałam jeszcze mniejszy i w sumie taki nieduży był do końca, no wiadomo powiększył się, później Wam wrzucę zdjęcie tuż przed porodem...........Urodził się 4090 kg i wód było w porząsiu także Caroline nie martw się po prostu takie ułożenie, że nie do przodu tylko do kręgosłupa wciska
reklama