reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

piękne macie dziewczyny te brzuszki :) takie kuleczki okrąglusie :)
a oto mój z dzisiaj :)

brzusio na forum1111.JPG

reklama
Mila83 malusi jeszcze brzusio. Pewnie niedługo wyskoczy.

Emilia widać rośnie :) ślicznie

Gizmowa wow :-) widać już pięknie :)

Caroline, Milusia83 rosną domki dla maluszków :)

milusia tylko czekać aż piłeczka zacznie się robić :)
oj z wielką chęcią czekam aż chociaż troszkę mi brzuszek urośnie. Od początku ciąży mam małowodzie i jakoś tak dziwne wrażenie że niunia tak się nie mieści i nie może swobodnie pofikać.. tak czasami się zastanawiam jak ta moja 20 centymetrowa dzidzia mieści się w brzuszku :D :D :D

Kobietki z moim synkiem miałam jeszcze mniejszy i w sumie taki nieduży był do końca, no wiadomo powiększył się, później Wam wrzucę zdjęcie tuż przed porodem...........Urodził się 4090 kg i wód było w porząsiu także Caroline nie martw się:) po prostu takie ułożenie, że nie do przodu tylko do kręgosłupa wciska:)

Dziewczyny ale macie zgrabniutkie brzuszki! Moj wreszcie sie zaokraglil i zaczyna wygladac jak pileczka :-)

P10709241.jpg

to my z dzisiaj - 18t2dc.

A waga dalej 1,5 kg do tylu... :confused:

reklama
Do góry