reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

No to, żeby nie było, że Was podglądam a sama siedzę cicho przedstawiam Wam nasze M1:-)

25t+6 dni..............wygląda na co najmniej M4:szok: Jakość fotek marna, ale tak to jest jak się robi samemu przy pomocy lustra:baffled:

Brzuszek 25+6 040.jpgBrzuszek 25+6 045.jpgBrzuszek 25+6 049.jpg

reklama
Jak ja Wam zazdroszczę tych okrągłych brzuszków wystających... Bo ja przez cycki go gubię i słyszę tylko, że w ogóle nie widać, że w ciąży jestem... A chodzę jak pingwin (ewentualnie toczę się jak kulka :D) i dzidzia jest dobrej wielkości i wód też jest dużo więc nie wiem czemu w sumie jak po połówkowym mnie wywaliło to tak brzuszek stoi mi w miejscu :(

I oczywiście brzuszki śliczne ;)

magda z uk piękna piłeczka.. taki zgrabniutki brzuszek.. a najbardziej mi się podoba ta nóżka w rajstopkach w seduszka :-)
indziorka ja też się toczę.. ale u mnie w brzuszek nie idzie tylko w boczki i inne zaokrąglone części ciała :-D

reklama
Do góry