reklama
patsiw25
Początkująca w BB
Witam wszystkich, bardzo rzadko tu zaglądam ale czas zacząć, oto zdjęcia mojego Hubercika, a propos tych dzieczynek będą miały nasze chłopaki w czy wybierać
patsiw25
Początkująca w BB
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witamy po długiej nieobecności!
Wasze dzieciaczki są śliczne! Milenka juz stoi, w ogóle tak podrosły i wydoroślały te pociechy Wasze, no brak słów nie zdążyłam wszytskich postów przeczytac i juz pewnie nie zdąze, zaczął nam sie remont w nowym domku więc czasu mi stale brakuje.
Zosia dopiero od kilku dni sama siedzi bez podparcia i zaczyna raczkować, ale wstawać to jeszcze nie wstaje, POZDRAWIAMY!!!
Wasze dzieciaczki są śliczne! Milenka juz stoi, w ogóle tak podrosły i wydoroślały te pociechy Wasze, no brak słów nie zdążyłam wszytskich postów przeczytac i juz pewnie nie zdąze, zaczął nam sie remont w nowym domku więc czasu mi stale brakuje.
Zosia dopiero od kilku dni sama siedzi bez podparcia i zaczyna raczkować, ale wstawać to jeszcze nie wstaje, POZDRAWIAMY!!!
mysia23
mama dwójeczki
Oliwieczka witam ponownie!! Właśnie się ostatnio zastanawiałam gdzie ta moja imienniczka :-) Zosia taka delikatna, a na pierwszym zdjęciu taka zamyślona - śliczna.
Wszystkie dzieci wspaniałe.
Kasiad kojarzy mi sie wierszyk jak patrze na Oliwke na zdjęciu ze stołem: "mam dwa latka, dwa i pół, sięgam brodą ponad stół....." Niesamowita doroślaczka...
Wszystkie dzieci wspaniałe.
Kasiad kojarzy mi sie wierszyk jak patrze na Oliwke na zdjęciu ze stołem: "mam dwa latka, dwa i pół, sięgam brodą ponad stół....." Niesamowita doroślaczka...
reklama
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07