Oliwieczka, tym sposobem nie można wkleić za wiele zdjęć, jak wyczerpiesz limit to koniec. Korzystaj z któregoś z programów hostingujących zdjęcia. Ja np korzystam teraz z Fotosika, zdjęcia ładują się bardzo szybko i nie mam takich kłopotów jak miałam z ImageShack.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
taaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdyby nie+30 kg
pisk nie taki
oblesnie grube , celulitowe nogi no bo +30 kg
zylaki
łysienie
piegi
i wogóle do dupy
gdyby nie+30 kg
pisk nie taki
oblesnie grube , celulitowe nogi no bo +30 kg
zylaki
łysienie
piegi
i wogóle do dupy
te zdjecia potem pozostaja w necie?
tzn. ktos kto przeglada fotosik je widzi
Z tego co się orientuję, to z każdego programu hostingującego zdjęcia zostają w Internecie. Można je potem usunąć, ale ja się w to nie bawię.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzięki Kasiad własnie się rejestruje :-)
Oliwieczka
Kasiad a jak mam teraz wysłać te zdjęcia, bo przypomniałam sobie ze kiedys założyłam album w onet.pl ale nie wiem jak mam je wysłać
Ja się nie rejestrowałam w Fotosiku, wgrywam zdjęcie i kopiuję adres tylko bez rejestracji.
Dodaję zdjęcie przez "przeglądaj", wyszukuję zdjecia z kompa i je otwieram, potem robię "dodaj", pojawia mi się info że wgrywam zdjęcie jako niezalogowany użytkownik, klikam "kontynuuj mimo wszystko", wtedy przez jakiś czas wgrywa się zdjęcie, wybieram do jakiej wielkości chcę pomniejszyc zdjęcie -ja wybieram albo 800 albo 600 pixeli, potem klikam "zapisz".
Po tych zabiegach zdjęcie się wgrywa a mi pozostaje tylko skopiować jeden z kodów dostępu na forum dyskusyjne: albo kopiuję "pełen rozmiar na forum" i wtedy wgrywa się zdjęcie w pełnym rozmiarze, albo "Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)" i wtedy wklei się miniaturka. To wszystko.
Dodaję zdjęcie przez "przeglądaj", wyszukuję zdjecia z kompa i je otwieram, potem robię "dodaj", pojawia mi się info że wgrywam zdjęcie jako niezalogowany użytkownik, klikam "kontynuuj mimo wszystko", wtedy przez jakiś czas wgrywa się zdjęcie, wybieram do jakiej wielkości chcę pomniejszyc zdjęcie -ja wybieram albo 800 albo 600 pixeli, potem klikam "zapisz".
Po tych zabiegach zdjęcie się wgrywa a mi pozostaje tylko skopiować jeden z kodów dostępu na forum dyskusyjne: albo kopiuję "pełen rozmiar na forum" i wtedy wgrywa się zdjęcie w pełnym rozmiarze, albo "Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)" i wtedy wklei się miniaturka. To wszystko.
Oliwieczka
no to próbuje
Oliwieczka
hmmmmmmmmmm
reklama
Oliwieczka
A gdzie mam wkleić ten link?