reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Oliwieczka, tym sposobem nie można wkleić za wiele zdjęć, jak wyczerpiesz limit to koniec. Korzystaj z któregoś z programów hostingujących zdjęcia. Ja np korzystam teraz z Fotosika, zdjęcia ładują się bardzo szybko i nie mam takich kłopotów jak miałam z ImageShack.

reklama
taaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdyby nie+30 kg
pisk nie taki
oblesnie grube , celulitowe nogi no bo +30 kg
zylaki
łysienie
piegi
i wogóle do dupy :wściekła/y::-D

Kasiad a jak mam teraz wysłać te zdjęcia, bo przypomniałam sobie ze kiedys założyłam album w onet.pl ale nie wiem jak mam je wysłać

Ja się nie rejestrowałam w Fotosiku, wgrywam zdjęcie i kopiuję adres tylko bez rejestracji.
Dodaję zdjęcie przez "przeglądaj", wyszukuję zdjecia z kompa i je otwieram, potem robię "dodaj", pojawia mi się info że wgrywam zdjęcie jako niezalogowany użytkownik, klikam "kontynuuj mimo wszystko", wtedy przez jakiś czas wgrywa się zdjęcie, wybieram do jakiej wielkości chcę pomniejszyc zdjęcie -ja wybieram albo 800 albo 600 pixeli, potem klikam "zapisz".
Po tych zabiegach zdjęcie się wgrywa a mi pozostaje tylko skopiować jeden z kodów dostępu na forum dyskusyjne: albo kopiuję "pełen rozmiar na forum" i wtedy wgrywa się zdjęcie w pełnym rozmiarze, albo "Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)" i wtedy wklei się miniaturka. To wszystko.

Ja sie loguje na fotosiku i jak zdjecie sie w gra,to mam tylko potwierdzic czy chce zmniejszyc.Potwierdzam i juz mam link ,ktory wklejam na forum...

reklama
Do góry