reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
W schemacie żywienia Nutricii który mi przysłali z próbkami produktów czytałam, że biszkopty podaje się chyba od 9 lub 10 miesiąca.

Tak,biszkopty zawieraja gluten.Kiedys dawalo sie od 10 miesiaca,ale ja dawalam je wczesniej,bo kupowalam bezgltenowe w sklepach ze zdrowa zywnoscia;-):tak:

Co do dyskusji, którą wywołały zdjęcia z chrupkami w rączkch Wiktorii, to mają one w składzie tylko kaszkę kukurydzianą, którą podaje się po 4 miesiącu. :tak: Wiktoria cyckała je sobie do zdjęcia.Owszem można kupić takie, których nawet starszemu bym nie dała, bo mają sól i jakieś inne paskudztwa. A co do zadławienia, być może mogło się to komuś zdarzyć szczególnie gdy daje się chrupka, a dziecko zostawia się samemu sobie.
A i tak jak napisała Gosia, chrupki rozpuszczją się pięknie. No i nie martwcie się moje dziecko nie je ich przecież przez cały dzień:-D

Kasiad: śliczne foteczki! :tak: Jak patrzę na Twoje zdjęcia i widzę co Oliwka już potrafi, to nie mogę się doczekać kiedy moja mała będzie na tym samym etapie :-)

reklama
Moje dziecko dzisiaj po raz pierwszy zasnęło w takiej pozycji (u mojej teściowej na rękach) :szok::-D

45.jpg

Do góry