reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Irtasia, karnację ma po mnie, jako dziecko też byłam taka śniada, ale z wiekiem trochę mi się przybladło ;-)
A fotelik bardzo jej przypadł do gustu, jak wpięliśmy go w stelaż wózka i powoziliśmy trochę po domu, to była zachwycona, jak woziłam ją w gondolce, to nie było już takiego zachwytu na twarzy.

Irtasia, Twoja córeczka też jest śliczna. I jakie pocieszne minki strzela! Moja też lubi miec jedno oko otwarte :tak:

Fotelik jest firmy X-lander.

Jest bardzo fajny, jestem zadowolona z zakupu. Jest tak wyprofilowany, ze taki noworodek nie jest za bardzo zgięty, no i jet dosc spory (do 13 kg) więc dośc długo powinna się mała w nim miescic.

Ja tez mam do 13 kg (jeszcze po synu) ledwo w nim Jennifer widac , ten twoj fotelik jest naprawde super:tak:

To chyba popularny fotlik na naszym forum, bo sporo dziewczyn pokupowało wózki x-landery, to pewnie foteliki tez pokupowały.

Kasiad śliczną ma minkę Twoja Oliwka.
Irtasia Twoja maleńka też słodziutko wyglada w foteliku.
A teraz mi sie coś przypomniało Kasiud ze na Kwietniówkach 2006 urodziła sie pierwsza dziewczynka i też ma na imie tak jak Twoja córeczka.

reklama
Dnia 2.02.2007r. o godzinie 21:53 urodziłam Vanessę Emilię. Ważyła 2720, długość 48 cm. Na świat przyszła siłami natury. Dostała 9 punktów.
Vanessa.jpg

Do góry