reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Rybcia_24, właśnie dziś zauważyłam, że kiedyś się udzielałaś na forum bydgoskim, ale chyba Cię tam dawno nie było????
Tak Kasiud udzielałam sie na forum Bydgoskim ale jakoś przestała.Z tego względu ze nikogo nie znałam.
Ale ja nie jestem Rybcia_24 tylko Rybcia_21
A tez sie udzielała tam Rybka24 ale z racji takiej że jest w ciąży na Kwiecień i musi leżeć nie udziela sie na forum.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Jennifer jest przekochaną kruszynką!!! irtasia musisz być bardzo szczęśliwa mogąć ją tulić w ramionach
A właśnie tak przy okazji.. widzę że kładziesz ją na takim specjalnym wałku który nie pozwała żeby się dziecko na brzuszek obróciło.. jak to się fachowo nazywa taka poduszka, nie wiecie dziewczyny? Rozglądam się za tym na Allegro ale nie mogę znaleźć
A właśnie tak przy okazji.. widzę że kładziesz ją na takim specjalnym wałku który nie pozwała żeby się dziecko na brzuszek obróciło.. jak to się fachowo nazywa taka poduszka, nie wiecie dziewczyny? Rozglądam się za tym na Allegro ale nie mogę znaleźć
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dzięki za odpowiedź irtasia :-) Może jeszcze któraś z mamuś będzie wiedziała jak to w sieci znaleźć Tak też słyszałam, że można zastąpić czymś innym , ale jednak to co Ty masz to najbardziej by mi odpowiadało.. chciałabym coś takiego kupić bo jak będę w nocy przysypiać na łóżku z małą przy cycku to wolałabym coś pewnego co się nie rozwinie, żeby mi nie spadła z tego łóżka.. to byłoby w sam raz Wałek? Poduszka? Ogranicznik? Szukałam w ten sposób ale na razie bez skutku...