reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

ana.30. Przepiękny dzidziuniek z Twojego chłopczyka! :-D :-D :-D Witaj Jasiu na tym pięknym świecie;-)
A ciocie proszą o więcej zdjęć lutowych śliczności!!!! :tak: :-D :tak:

reklama
Rybcia_24, właśnie dziś zauważyłam, że kiedyś się udzielałaś na forum bydgoskim, ale chyba Cię tam dawno nie było???? :confused:

Tak Kasiud udzielałam sie na forum Bydgoskim ale jakoś przestała.Z tego względu ze nikogo nie znałam.:baffled:

Ale ja nie jestem Rybcia_24 tylko Rybcia_21
A tez sie udzielała tam Rybka24 ale z racji takiej że jest w ciąży na Kwiecień i musi leżeć nie udziela sie na forum.

Dziewczyny, macie takie śliczne skarby!!! Takie słodziutkie cukiereczki!!! :happy2::happy2: Ja też już chce!!!

Jennifer jest przekochaną kruszynką!!! :tak: :-D :tak: irtasia musisz być bardzo szczęśliwa mogąć ją tulić w ramionach :happy:

A właśnie tak przy okazji.. widzę że kładziesz ją na takim specjalnym wałku który nie pozwała żeby się dziecko na brzuszek obróciło.. jak to się fachowo nazywa taka poduszka, nie wiecie dziewczyny? Rozglądam się za tym na Allegro ale nie mogę znaleźć :confused:

Niemam pojecia jak to sie fachowo nazywa ale jest to bardzo praktyczne tymbardziej ze moja mala ma zdolnosci do wymiotow i dlawienia sie , zastapic to mozesz dwoma recznikami ja tak robilam z tamta dwujka:tak:

reklama
Dzięki za odpowiedź irtasia :-) Może jeszcze któraś z mamuś będzie wiedziała jak to w sieci znaleźć :confused: Tak też słyszałam, że można zastąpić czymś innym , ale jednak to co Ty masz to najbardziej by mi odpowiadało.. chciałabym coś takiego kupić bo jak będę w nocy przysypiać na łóżku z małą przy cycku to wolałabym coś pewnego co się nie rozwinie, żeby mi nie spadła z tego łóżka.. to byłoby w sam raz :tak: Wałek? Poduszka? Ogranicznik? Szukałam w ten sposób ale na razie bez skutku...

Do góry