reklama
Dzięki, dzięki, ale Oli wcale nie ma takich bujnych włosów, takie wyszły na tym zdjęciu, bo akurat się po kąpieli trochę pofalowały i Paulina jej zgarnęła wszystkie do przodu.
A poniżej wklejam kilka dziejszych urodzinowych fotek:
Oli zdmu****e świeczki na torcie (nawet się Patryk załapał)
Od rodziców i dziadków dostała wspólny prezent - swój pierwszy "dorosły" rower na czterech kółkach, a od prababci mówiącą lalkę
po imprezce mimo późnej pory trzeba było wypróbować oczywiście rower na korytarzu
a poniżej 2 zbliżenia
A poniżej wklejam kilka dziejszych urodzinowych fotek:
Oli zdmu****e świeczki na torcie (nawet się Patryk załapał)
Od rodziców i dziadków dostała wspólny prezent - swój pierwszy "dorosły" rower na czterech kółkach, a od prababci mówiącą lalkę
po imprezce mimo późnej pory trzeba było wypróbować oczywiście rower na korytarzu
a poniżej 2 zbliżenia
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Jak zwykle piękne zdjęcia Kasiu Widać, że Oliwka zadowolona i dumna z prezentów:-) Rower extra, pierwsza klasa, więc nie dziwię się, że trzeba było go jak najszybciej wypróbować;-) Ślicznie Oliwce w tej czerwonej sukieneczce:-):-)
Tak sobie myślę, a to już trzecie urodziny naszych Maluchów
Tak sobie myślę, a to już trzecie urodziny naszych Maluchów
Dzięki dziewczyny.
Madzia, narazie ciężko, bo rowerek złożyliśmy na szybcika, trzeba go jeszcze wyregulować, bo pedały ciężko chodzą. Oli w zeszłym roku pedałowała bez problemu na rowerku kolegi, tyle, że mniejszym (koła 12tki) i radziła sobie dobrze. Tylko, że w tamtym rowerku łatwiej mogła sobie pedały ustawić kręceniem do tyłu, bo rowerek nie miał hamulca w pedałach, tylko przy kierownicy, a pedały kręciły się w tył swobodnie. Myślę jednak, że na naszym rowerku szybko załapie jak sobie te pedały ustawiać, to kwestia potrenowania, tyle, że pedały muszą swobodnie chodzić, bo narazie to coś je hamuje. Ale to wyregulowanie to pewnie bliżej wiosny, narazie daliśmy się Oliwce nacieszyć prezentem i niedługo zostanie schowany dopóki zima nie odpuści.Kasiu a jak sobie Oli radzila na tym rowerku ?
Ostatnia edycja:
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ale ladny rowerek :-)a Oli taka juz duza...jak ten czas szybko leci ...juz 3 latka
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Śliczne fotki Oliwki:-) jaka powazna z niej panienka już:-) rowerek superowy I Oli widac zadowolona z prezentu
Karola ja tez ciagle nie moge uwierzyc, ze to już 3 latka... kiedy to zleciało
Karola ja tez ciagle nie moge uwierzyc, ze to już 3 latka... kiedy to zleciało
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ale super Oliwka,jaka ona już duża sie wydaje.Ślicznie jej w czerwieni.No i słodko sie użmiecha.;-)
Poradzi sobie poradzi.:-)
Twoja Weronisia też by dała rade,wielkościowa jest jak Kuba.
Kuba dostał podobny na 2 latka,latem jeszcze trudno mu było kręcić pedałami,ale jakos dawał radę,na jesień juz pewniej śmigał,więc wiosna tego roku już bedzie zasuwał,az bedzie sie kurzyło.
Ślicznie Oliwka wygladała na urodzinkach w czerwonym naprawde ładnie wyglada
Kasiu a jak sobie Oli radzila na tym rowerku ?
Poradzi sobie poradzi.:-)
Twoja Weronisia też by dała rade,wielkościowa jest jak Kuba.
Kuba dostał podobny na 2 latka,latem jeszcze trudno mu było kręcić pedałami,ale jakos dawał radę,na jesień juz pewniej śmigał,więc wiosna tego roku już bedzie zasuwał,az bedzie sie kurzyło.
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)