reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jak Julcia sobie włoski myje śliczna dziewczynka
a szczęśliwym zaręczonym rodzicom gratuluję
przylaczam się
Oliwieczka
A tu jeszcze Julcia w swoim new pooiku sliczna
Oliwieczka
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Zosia urocza. Zwlaszcza zdjecie z kwiatkiem mi sie podoba. A jakie ma wlosy dlugie i delikatna urode:-):-)
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kiedy te dzieciaczki tak urosły????? Bo Julka to chyba jest taka jak była przy urodzeniu ;-)
Jak ten czas szybko leci!!!!
Julciusia Nuśki!! Blondunia kochana i te oczy na drugiej fotce!! Toż to wszystko 4-latki!! Nie oszukujcie mnie!!
A Zosia?!!!!! Włosy do pasa prawie! Na ostatniej fotce romantyczna driada!!!
No jestem naprawdę pełna podziwu jak patrze na fotki Waszych dzieci!! Wiem że moja rośnie tak samo i też się przeciez zmienia, ale po niej nie widacc tego tak jak po dzieciach, z którymi nie ma sie kontaktu na codzień!!
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper są nasze maluchy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytałam sobie ostatnio gratulacje z okazji rozdwojenia i oglądałam fotki tych maleństw, a obok fotki dzieci z teraz!!!
To niesamowite!!
Pozdrawiam wszystkie lutowe dzieciaczki i ich mamusie!
Jak ten czas szybko leci!!!!
Julciusia Nuśki!! Blondunia kochana i te oczy na drugiej fotce!! Toż to wszystko 4-latki!! Nie oszukujcie mnie!!
A Zosia?!!!!! Włosy do pasa prawie! Na ostatniej fotce romantyczna driada!!!
No jestem naprawdę pełna podziwu jak patrze na fotki Waszych dzieci!! Wiem że moja rośnie tak samo i też się przeciez zmienia, ale po niej nie widacc tego tak jak po dzieciach, z którymi nie ma sie kontaktu na codzień!!
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper są nasze maluchy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytałam sobie ostatnio gratulacje z okazji rozdwojenia i oglądałam fotki tych maleństw, a obok fotki dzieci z teraz!!!
To niesamowite!!
Pozdrawiam wszystkie lutowe dzieciaczki i ich mamusie!
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Zosieńka kolejna blond pieknośc:-) a włsoki ma cudne, nie dosyc że długie to jeszcze lekko lokowane - sliczne
Zosieńka kolejna blond pieknośc:-) a włsoki ma cudne, nie dosyc że długie to jeszcze lekko lokowane - sliczne
nic dodac nic ujac:-)
Dziekujemy za komplementy;-)
a co do tej minki na drugiej fotce to, ostatnio tak ma chodzi i gryzie usta, i mieli jezorkiem w buzi
mysia23
mama dwójeczki
Śliczne zdjęcia Oliwki, taka urocza i wdzięczna dziewczynka w tej sukieneczce
Oliwieczka wyglądacie rewelacyjnie z tym dzieciaczkiem, no łada byłaby z was rodzinka 4-o osobowa ;-) Zosia zawsze taka śliczna, delikatna, taki aniołek
Patri gratuluje zaręczyn i życzę szczęścia!! Cieszę sie, ze tak wam dobrze idzie...a i Julka jaka juz duża i to nieprawda, ze nie rośnie...jest niesamowita - szczególnie z wiaderkiem nad głową -
Julasek zarąbczaste te miny strzela...no i widać zadowolenie ze swojego nowego pokoju..
Oliwieczka wyglądacie rewelacyjnie z tym dzieciaczkiem, no łada byłaby z was rodzinka 4-o osobowa ;-) Zosia zawsze taka śliczna, delikatna, taki aniołek
Patri gratuluje zaręczyn i życzę szczęścia!! Cieszę sie, ze tak wam dobrze idzie...a i Julka jaka juz duża i to nieprawda, ze nie rośnie...jest niesamowita - szczególnie z wiaderkiem nad głową -
Julasek zarąbczaste te miny strzela...no i widać zadowolenie ze swojego nowego pokoju..
reklama
Oliwieczka, Zosia ma śliczne, długie włosy, zdjęcie z kwiatkiem super :-)
Mysia, ale fajny Filipek na zdjęciu w podpisie, zmienił się od ostatniego czasu, kiedy nam go pokazywałaś
Kilka fotek Oliwki z siostrą i chrzestnym Pauliny, jeszcze kiepskiej jakości, bo Paulina dopiero co dostała aparat i jeszcze nie nauczyła się go ustawiać:
Mysia, ale fajny Filipek na zdjęciu w podpisie, zmienił się od ostatniego czasu, kiedy nam go pokazywałaś
Kilka fotek Oliwki z siostrą i chrzestnym Pauliny, jeszcze kiepskiej jakości, bo Paulina dopiero co dostała aparat i jeszcze nie nauczyła się go ustawiać:
Załączniki