reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Zosia urocza. Zwlaszcza zdjecie z kwiatkiem mi sie podoba.:tak::tak: A jakie ma wlosy dlugie i delikatna urode:tak::-):-)

Kiedy te dzieciaczki tak urosły????? Bo Julka to chyba jest taka jak była przy urodzeniu ;-):-D:-D:-D
Jak ten czas szybko leci!!!!
Julciusia Nuśki!! Blondunia kochana i te oczy na drugiej fotce!! Toż to wszystko 4-latki!! Nie oszukujcie mnie!!

A Zosia?!!!!! Włosy do pasa prawie! Na ostatniej fotce romantyczna driada!!!

No jestem naprawdę pełna podziwu jak patrze na fotki Waszych dzieci!! Wiem że moja rośnie tak samo i też się przeciez zmienia, ale po niej nie widacc tego tak jak po dzieciach, z którymi nie ma sie kontaktu na codzień!!

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper są nasze maluchy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czytałam sobie ostatnio gratulacje z okazji rozdwojenia i oglądałam fotki tych maleństw, a obok fotki dzieci z teraz!!!
To niesamowite!!

Pozdrawiam wszystkie lutowe dzieciaczki i ich mamusie!

Śliczne zdjęcia Oliwki, taka urocza i wdzięczna dziewczynka w tej sukieneczce

Oliwieczka wyglądacie rewelacyjnie z tym dzieciaczkiem, no łada byłaby z was rodzinka 4-o osobowa ;-) Zosia zawsze taka śliczna, delikatna, taki aniołek

Patri gratuluje zaręczyn i życzę szczęścia!! Cieszę sie, ze tak wam dobrze idzie...a i Julka jaka juz duża i to nieprawda, ze nie rośnie...jest niesamowita - szczególnie z wiaderkiem nad głową - :szok:

Julasek zarąbczaste te miny strzela...no i widać zadowolenie ze swojego nowego pokoju..

reklama
Oliwieczka, Zosia ma śliczne, długie włosy, zdjęcie z kwiatkiem super :-)

Mysia, ale fajny Filipek na zdjęciu w podpisie, zmienił się od ostatniego czasu, kiedy nam go pokazywałaś :tak:

Kilka fotek Oliwki z siostrą i chrzestnym Pauliny, jeszcze kiepskiej jakości, bo Paulina dopiero co dostała aparat i jeszcze nie nauczyła się go ustawiać:

Załączniki

• 18 nastka Pauliny (2).jpg
    18 nastka Pauliny (2).jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 38
  • 18 nastka Pauliny (3).jpg
    18 nastka Pauliny (3).jpg
    29 KB · Wyświetleń: 40
  • 18 nastka Pauliny (4).jpg
    18 nastka Pauliny (4).jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 37
Do góry