reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Patri, gratuluje zareczyn i zycze szczecia
Julcia super wyglada z tym wiaderkiem wody Moja Milka powiedzialaby ''agenciara''. Milena ma konewke do kapieli i woda laduje poza wanna
Julcia super wyglada z tym wiaderkiem wody Moja Milka powiedzialaby ''agenciara''. Milena ma konewke do kapieli i woda laduje poza wanna
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A Oliwka jaka duża!!!!!! Wygląda jak czterolatka!!!!! SUUUPER!!!
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
jak Julcia sobie włoski myje śliczna dziewczynka
a szczęśliwym zaręczonym rodzicom gratuluję
super PATRI
a JUlcia boska!
OLI naprawde wyglada na 3-- 4 latke, duza i sliczna jest!
Oliwieczka bardzo ladnie wygladacie razem!
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Śliczna blond Juleczka ;-)
:-) i jaka śmieszną minke ma na tej drugiej fotce
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy
reklama
Nuśka, ślicznie Julka wygląda, a na drugim zdjęciu widać jakie ma długie włoski
Patri, przede wszytkim gratuluję zaręczyn i życzę dłuuugich i szczęśliwych lat Waszemu związkowi :-) Juleczka urocza, jestem w szoku, jak ona sobie głowę polewa z wiaderka Oli bardzo lubi wodę, ale od szyi w dół, głowy bardzo nie lubi moczyć.
Patri, przede wszytkim gratuluję zaręczyn i życzę dłuuugich i szczęśliwych lat Waszemu związkowi :-) Juleczka urocza, jestem w szoku, jak ona sobie głowę polewa z wiaderka Oli bardzo lubi wodę, ale od szyi w dół, głowy bardzo nie lubi moczyć.