reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Patri, gratuluje zareczyn i zycze szczecia :tak::tak::tak:
Julcia super wyglada z tym wiaderkiem wody Moja Milka powiedzialaby ''agenciara'':tak:. Milena ma konewke do kapieli i woda laduje poza wanna:rofl2:

Patri jak milo Was widziec.....
Juleczka sliczniutka:tak:i jak fajnie glowe myje:-D

a tu troszke Juli mojej

to jeszcze na starym, w sukience ktora chcialam Wam pokazac...ale to nie dzisiaj bo juz mnie K. pogania.....:-p:baffled:

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy

reklama
Nuśka, ślicznie Julka wygląda, a na drugim zdjęciu widać jakie ma długie włoski :tak:

Patri, przede wszytkim gratuluję zaręczyn i życzę dłuuugich i szczęśliwych lat Waszemu związkowi :-) Juleczka urocza, jestem w szoku, jak ona sobie głowę polewa z wiaderka :-D Oli bardzo lubi wodę, ale od szyi w dół, głowy bardzo nie lubi moczyć.

Do góry