reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Kondzio ma tylko z tyłu dłuzsze,bo naokolo buzi ja mu obcinam.Te z tylu miał podcinane 11 miesiecy temu.nie zamierzam mu długich zapuszczac,w kazdnym wypadku nie do pasa.Jacka poznałam jak mial wlosy do pasaPojawiła mi się Oli w podpisie Kasi wiec odrazu weszłam na fotosik i mi działa wiec widzę wszystkie zdjęcia
Kondzio ma ale długaśne włoski jak na chłopca Tycia a dokąd zapuszczasz mu bo znam babke co jej syn ma po pasa wiec może też tak chcesz by miał ;-)
Mysia Filipek śliczny w podpisie dopiero teraz go widzę
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kornelcia prześliczna:-) taka delikatna i ma przecudne oczka. Super wyszła na tym zdjęciu w kapelusiku:-)masz piekną córę Mateczka
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dobrze Gosia, że wyszperałaś tamtą fotkę, bo ja nie mogłam sobie skojarzyć, która to dziewczynka, tak się Kornelka zmieniła;-) Poza tym to bardzo ładna dziewczynka i też już ma długie włoski... tylko Wam pozazdrościć takich ślicznych dziewczynek Lutówki
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dobrze Gosia, że wyszperałaś tamtą fotkę, bo ja nie mogłam sobie skojarzyć, która to dziewczynka, tak się Kornelka zmieniła;-) Poza tym to bardzo ładna dziewczynka i też już ma długie włoski... tylko Wam pozazdrościć takich ślicznych dziewczynek Lutówki
Wolfia, moze teraz bedziecie mieli dziewczynke :-):-)
A Kornelcia jest sliczniusia. Przepiekna w kapelusiku i zmienila sie bardzo. Sliczna
Oli, Majka i Kondzio- wow jakie dlugie wlosy. Kondzio po prostu boski.
Ostatnia edycja: