reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
elektryk wysokich napięćtak jakoś mi się skojarzyło
Mi też
Kasiad Oli ma już taką poważną buźkę, coraz ładniejsza dziewczyneczka się z niej robi. Super włoski!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Nietypowe jak na dziewczynkę zainteresowania;-) Ale fotka rewelacyjna
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Własnie sie zastanawiałam czy to nie przypadkiem dwa Lulki.Sliczna dziewczynka z Oliwki,fajnie jej w tych dłuzszych włoskach.Oli sliczna panienka wyglada na duzo starsza Lulek jak grzecznie lezy wygiety jak paragraf
Emilka jak zwykle piekności,a płaszczyk bomba.
Sarcia pod napieciem super
A tu moja niedobra mordeczka;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oli sliczna panienka wyglada na duzo starsza
Ja też uważam, że Oli wygląda na sporo starszą dziewczynkę;-) A Lulek musi być niezły pieszczoch skoro tak się wygina przy Oliwce;-)
A tu moja niedobra mordeczka;-)
A ja widzę milutką buzię bardzo przystojnego chłopczyka Kondzio ma bombowe włoski - my chcemy takie Vickowi zostawić, bo nam się podobają, ale musimy jeszcze trochę poczekać
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
I ja tez tak widzeA ja widzę milutką buzię bardzo przystojnego chłopczyka Kondzio ma bombowe włoski - my chcemy takie Vickowi zostawić, bo nam się podobają, ale musimy jeszcze trochę poczekać
reklama
No właśnie te zdjęcia z Lulkiem podobają mi się szczególnie ze względu na niezłą pozę kota A Oli była przeszczęśliwa, że kot na niej leży i nie spiernicza
Kondzio super, naprawdę mu pasują te dłuższe włosy, Oli ma nawet całkiem podobną długość z tyłu
Kondzio super, naprawdę mu pasują te dłuższe włosy, Oli ma nawet całkiem podobną długość z tyłu
Załączniki