reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Dzięki Joasiek :-)

A to Oli z Lulkiem:

Załączniki

• Oli i Lulek.JPG
    Oli i Lulek.JPG
    77,7 KB · Wyświetleń: 33
  • Oli i Lulek 2.JPG
    Oli i Lulek 2.JPG
    56 KB · Wyświetleń: 42
Oli sliczna panienka wyglada na duzo starsza:tak: Lulek jak grzecznie lezy wygiety jak paragraf:-D
Własnie sie zastanawiałam czy to nie przypadkiem dwa Lulki:-D.Sliczna dziewczynka z Oliwki,fajnie jej w tych dłuzszych włoskach:tak:.
Emilka jak zwykle piekności,a płaszczyk bomba:szok::tak:.
Sarcia pod napieciem super:tak:

A tu moja niedobra mordeczka;-)

Oli sliczna panienka wyglada na duzo starsza:tak:

Ja też uważam, że Oli wygląda na sporo starszą dziewczynkę;-) A Lulek musi być niezły pieszczoch skoro tak się wygina przy Oliwce;-)

A tu moja niedobra mordeczka;-)

A ja widzę milutką buzię bardzo przystojnego chłopczyka:tak: Kondzio ma bombowe włoski - my chcemy takie Vickowi zostawić, bo nam się podobają, ale musimy jeszcze trochę poczekać:rofl2:

Dzieki:sorry2:.Tu widok z tyłu.Ulizane,bo po zdjeciu czapki;-) ,jak sa mokre ma je za łopatki:tak:.Troche niewyrazne zdjecie:sorry2:

reklama
No właśnie te zdjęcia z Lulkiem podobają mi się szczególnie ze względu na niezłą pozę kota :-D A Oli była przeszczęśliwa, że kot na niej leży i nie spiernicza :laugh2:

Kondzio super, naprawdę mu pasują te dłuższe włosy, Oli ma nawet całkiem podobną długość z tyłu :tak:

Załączniki

• włosy Oliwki.JPG
    włosy Oliwki.JPG
    37,7 KB · Wyświetleń: 36
Do góry