reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
anielska a to dobre uwazaj bo uwierze to taki zbuje ze hohoho a co jeden to lepszyA nie wyglądają.
Ta anielska uroda dziewczynek;-):-)
irtasia27
Sama sie zdziwilam jak go sluchalam bo on jest taka cicha woda zawsze mowi tak cicho ze nieraz nieslychac co mowi a dzis pokazal ze jednak ma glosIrtasia, dzieciaczki super Chris mówił całkiem odważnie, nie miał chyba tremy A Jenni jaka cierpliwa przy inhalacji
Jutro wkleje filmik Jenni jak sie inhaluje
No tak mi coś podpadało, że Emi ma większe kolczyki w uszach, ale pomyślałam sobie, że tak wyszło na zdjęciu Niestety na zdjęciu za dobrze ich nie widać, jak będziesz miała okazję to pokaż
A co do grzywki, to ja też parę razy się przymierzałam, aż wreszcie kupiłam sporo gumek i spinek do włosów i postaram się nie złamać. No, ale to wszystko zależy jak się Oliwce te spinki i gumki będą trzymały na włosach, bo jak jej wszystko będzie co chwilę spadać, to pewnie się poddam. Narazie pewnie Oli będzie miała śmieszne fryzury, bo jakoś tę grzywkę trzeba złapać w kitkę lub popodpinać spinkami
A co do grzywki, to ja też parę razy się przymierzałam, aż wreszcie kupiłam sporo gumek i spinek do włosów i postaram się nie złamać. No, ale to wszystko zależy jak się Oliwce te spinki i gumki będą trzymały na włosach, bo jak jej wszystko będzie co chwilę spadać, to pewnie się poddam. Narazie pewnie Oli będzie miała śmieszne fryzury, bo jakoś tę grzywkę trzeba złapać w kitkę lub popodpinać spinkami
reklama
irtasia27
Dobrze ze u nas wszystkie lalki sa lyseKasiad ja przy moich próbach to wykupiłam cały sklep ostatnio miała z 2 razy kupione 100 sztuk gumek i wszędzie je ściąga i się walają i tak giną muszę kupić z 3 takie paczki bo lalki misie itd też muszą je nosić ;-)