reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Victor też przepada za Lalą:-D I na wszystkie bajki mówi "lala..." chociaż wcale nie są z Teletubisiami:-p

Konradek śliczny i duży chłopczyk:tak: Widać że zaabsorbowany zabawką na całego;-):-D

Jenni ma bombowy ten pajacyk Kubusiowy:-D Super w nim wygląda i faktycznie mała Irtasia z niej;-):-D

Ala wygląda na spokojną i wesołą dziewczynkę. Od ostatniego razu, kiedy widziałam jej zdjęcie spoooro urosła:szok::-D

Oli jak zwykle ma charakteryzację jak gwiazda filmowa;-) Jak nie nowy fryz, to przebranie...:-D

Dopiero teraz tu dotarłam, zaraz będę ogladała Wasze ślicznotki i przystojniaków :tak:
A Teletubisie Milenka uwielbia, mamy kilka części, sama woła "nenka chce teletubisie!", rozróżnia i nazywa Dipsy, Lalę i Po, tylko z Tinky-Winky sobie jeszcze nie radzi, a jej ulubienica to Po :tak:

Janni slicznie wyglada w kubusiowym wdzianku. Bardzo slodko :tak::-):-)
Konrad
tez niezly przystojniacha - a wlosy to ma ''zabojcze''. I widze,ze ma taka sama drewniana ciuchcie jak moja Milka:tak::tak::-D:-D

Chris i Jacki na pochodzie St.Martin

St.Martin na koniu

Pochod przez deptak ,kon zrobil kupe a Chris w nia wlazl:baffled::-D

Chris w czerwonej kurtce ja myslalam ze slowa niewydusi a mowil najglosniej , jak chcecie ogladnijcie
[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=MF04P1APQL8]YouTube - St.Martin w przedszkolu[/ame]

A tu Jenni zeby niebylo ze tu watek tylko dla dzieci lutowych:rofl2:

A tu Jenni sie inhaluje

Chris rzeczywiście głośno mówił :tak:i chyba wyraźnie :sorry2:bo ja niestety nic nie rozmiem po niemiecku:sorry2:
a Jenny jak grzecznie siedzi i robi inhaacje :tak::tak: irtasia jak długo ona musi ja robic :confused: bo ja niewyobrażam sobie Weronike siedzaca tak grzecznie nawet przez 5 minut:blink:

Chris rzeczywiście głośno mówił :tak:i chyba wyraźnie :sorry2:bo ja niestety nic nie rozmiem po niemiecku:sorry2:
a Jenny jak grzecznie siedzi i robi inhaacje :tak::tak: irtasia jak długo ona musi ja robic :confused: bo ja niewyobrażam sobie Weronike siedzaca tak grzecznie nawet przez 5 minut:blink:
okolo 10 minut ale przewaznie pod koniec musze ja zabawiac lub mowie "zrob tak slicznie dla mamusi" i ona juz wie o co mi chodzi :tak:

Irtasia ale Ty masz ekstra gromadkę,świetne są te Twoje Bąble.
Nie wiem jak inni,ale ja uwielbiam oglądać całą Twoją brygadę RR:-D

reklama
Do góry