reklama
agusia9915
Matka wariatka
miałm to napisac wczoraj ale mi sie nie chciało:-)A Julka zawsze lapie za ten lancuszek od wozka i probuje wpakowac go do buzi....heh
u nas to samo
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
Julcia przeslooooooodka:-):-):-)Bardzo podoba mi sie to zdjecie przy oknie-fajne ujecie.Moja tez z utesknieniem patrzy przez okno
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
:-)
Hubek też ostatnio "uziemiony" w domciu przez choróbsko, ale dzis juz jakis krótki spacerek zaliczy z Babcią ( ja niestety z w pracy:-()
a jak w sobotę padał u nas mocno śnieg to był zachwycony i zaskoczony, bo to jego pierwszy śnieg był i oderwać od okna go nie mogłam
no JUlka piekna dziewczynka i to zdjęcie z oknem mi sie najbardziej podoba:-)Julcia przeslooooooodka:-):-):-)Bardzo podoba mi sie to zdjecie przy oknie-fajne ujecie.Moja tez z utesknieniem patrzy przez okno
Hubek też ostatnio "uziemiony" w domciu przez choróbsko, ale dzis juz jakis krótki spacerek zaliczy z Babcią ( ja niestety z w pracy:-()
a jak w sobotę padał u nas mocno śnieg to był zachwycony i zaskoczony, bo to jego pierwszy śnieg był i oderwać od okna go nie mogłam
Miśka 5
Mamy lutowe'07
HI, Hi u nas to samo. Na wszelki wypadek wkładamy pod pupkę coś ze swojej garderoby, starcza na wszelkie wystające części wózka i wtedy ją nie korci, zeby lizać. Woli jeździć w wózku na zakupy, bo wszystko widzi, też jest zachwycona, no i można w miarę spokojnie zrobić zakupyKuba też,ale muszę uważac bo lubi sobie oblizać metal.
reklama