reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
No nie Irtasia, ale Ty dogadzasz Jenni :-D Umorusane dzieci wyglądają rozkosznie, ale czyścić takich poklejonych rączek i buzi nie lubię :no:
Tosia ślicznie już stoi :tak:
Kubulek jak się zawzięcie wspina na to krzesełko :szok::-D
Emi jak zawsze czaruje oczami ;-)

A poniżej zdjęcia Oliwki w sklepie zrobione aparatem z telefonu, więc jakość gorsza, ale niestety normalny aparat mam nieczynny

Kasiad myc to ja tez nie lubie takich poklejonych ale co zrobic jak Jenni lubi sobie dobrze zjesc:tak:
Oliwcia slicznie wyglada i te spodenki co kupilas (tez takie mam) slicznie w nich wyglada a jak spokojnie siedzi w koszyku ,Jenni chyba tak by nieumiala:baffled:

Jenni jak zwykle przeurocza,jestem jej fanką,słodka łobuziara.:tak:Taki Okruszek z niej,a taki apetyt.Szok.Pewnie szybko wszystko spala.:tak:
Oli ślicznie wygląda na zakupach.Ma takie lagodne rysy twarzy,az miło się robi od patrzenia.Trudno uwierzyć, jak Kasiad piszesz,że Oli sie złości.:tak:
Też chce jeszcze dziewczynke......

Jenni, Emilka, Kubus i Oli to juz naprawde " mali dorosli". Stoja, jedza ciastka, odganiaja sie od paparazzich i jada w wozku na zakupy.

ja sobie jakos nie wyobrazam Martynki w tym wielkim wozku:tak:

No nie Irtasia, ale Ty dogadzasz Jenni :-D Umorusane dzieci wyglądają rozkosznie, ale czyścić takich poklejonych rączek i buzi nie lubię :no:
Tosia ślicznie już stoi :tak:
Kubulek jak się zawzięcie wspina na to krzesełko :szok::-D
Emi jak zawsze czaruje oczami ;-)

A poniżej zdjęcia Oliwki w sklepie zrobione aparatem z telefonu, więc jakość gorsza, ale niestety normalny aparat mam nieczynny

Kasiu, Julcia uwielbia jezdzic w tych wozkach po sklepie....cieszy sie zawsze jak maly wariat;-):-p:-D

reklama
Do góry