reklama
No nie Irtasia, ale Ty dogadzasz Jenni Umorusane dzieci wyglądają rozkosznie, ale czyścić takich poklejonych rączek i buzi nie lubię
Tosia ślicznie już stoi
Kubulek jak się zawzięcie wspina na to krzesełko
Emi jak zawsze czaruje oczami ;-)
A poniżej zdjęcia Oliwki w sklepie zrobione aparatem z telefonu, więc jakość gorsza, ale niestety normalny aparat mam nieczynny
Tosia ślicznie już stoi
A poniżej zdjęcia Oliwki w sklepie zrobione aparatem z telefonu, więc jakość gorsza, ale niestety normalny aparat mam nieczynny
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad myc to ja tez nie lubie takich poklejonych ale co zrobic jak Jenni lubi sobie dobrze zjesc
Oliwcia slicznie wyglada i te spodenki co kupilas (tez takie mam) slicznie w nich wyglada a jak spokojnie siedzi w koszyku ,Jenni chyba tak by nieumiala
Oliwcia slicznie wyglada i te spodenki co kupilas (tez takie mam) slicznie w nich wyglada a jak spokojnie siedzi w koszyku ,Jenni chyba tak by nieumiala
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Jenni jak zwykle przeurocza,jestem jej fanką,słodka łobuziara.Taki Okruszek z niej,a taki apetyt.Szok.Pewnie szybko wszystko spala.
Oli ślicznie wygląda na zakupach.Ma takie lagodne rysy twarzy,az miło się robi od patrzenia.Trudno uwierzyć, jak Kasiad piszesz,że Oli sie złości.
Też chce jeszcze dziewczynke......
Oli ślicznie wygląda na zakupach.Ma takie lagodne rysy twarzy,az miło się robi od patrzenia.Trudno uwierzyć, jak Kasiad piszesz,że Oli sie złości.
Też chce jeszcze dziewczynke......
No nie Irtasia, ale Ty dogadzasz Jenni Umorusane dzieci wyglądają rozkosznie, ale czyścić takich poklejonych rączek i buzi nie lubię
Tosia ślicznie już stoi
Kasiu, Julcia uwielbia jezdzic w tych wozkach po sklepie....cieszy sie zawsze jak maly wariat;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kuba też,ale muszę uważac bo lubi sobie oblizać metal.Moja Lenka też lubi jeżdzić w wózku na zakupy, a jaka spokojna jest bo wszystko ją interesuje, siedzi sobie i ogląda :-)
reklama
tak albo rączke do wózka ślinićKuba też,ale muszę uważac bo lubi sobie oblizać metal.