reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ależ komplementów się naczytałam o swoim Maluchu;-) Jutro rano mu przekaże to zacznie mu się miło dzionek;-) Faktycznie śmieszek z niego, ale i nerwusek - to po mamie ma, tylko że mama stara się już panować nad tym od ponad 20 lat, a on Bidulek się dopiero uczy;-)
Ech Emilka... te oczka;-)a jaka wielka krome je :-)
Weronika tez tak ucieka gola dupka jak ja przebieramy wczoraj jak sie szykowalismy na dwor chcialam ja przebrac a on hop i juz uciekla i usiadla kolo mnie i czuje cos cieplego przy mojej nodze... i Weronia postanowila osika swoja mamuske
Weronika tez tak ucieka gola dupka jak ja przebieramy wczoraj jak sie szykowalismy na dwor chcialam ja przebrac a on hop i juz uciekla i usiadla kolo mnie i czuje cos cieplego przy mojej nodze... i Weronia postanowila osika swoja mamuske
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A mi się bardzo podoba ta fotka " trenujemy raczkowanie a dokładniej uciekamy z gołym tyłkiem" Jakie śliczne ma włoski:-) Eh ona calutka jest prześliczna No i muszę przyznać, że kromkę to ma niczego sobie - pewnie pod własny apetyt;-)
Martula, ale śliczny płaszczyk Tosia ma
Dzięki kasiad. Oczywiście h&m:-)
Ale jaki śliczny kożuszek ma Emilka!!!
A Milenka jak ładnie stoi!!Tosia sama nie dałaby rady, ale jak ją stawiam i podtrzymuję to już łądnie nózki sztywno trzyma...
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Fajnie Oli wyglada z ta grzywką, mi sie bardziej podoba niż jak miała na boczek - sliczna ona...:-)